Telefoanele Samsung cu Exynos, incompatibile cu noul joc de mobil Diablo Immortal

06.06.2022
Telefoanele Samsung cu Exynos, incompatibile cu noul joc de mobil Diablo Immortal

Diablo Immortal este cel mai nou joc de mobil lansat de Blizzard în parteneriat cu NetEase, și ar putea deveni în scurt timp unul dintre cele mai jucate titluri de acest gen. Totuși, o mare parte dintre utilizatorii de smartphone-uri nu pot să ruleze acest joc pe dispozitivele lor, în ciuda faptului că întrunesc cerințele minime de sistem. Se pare că telefoanele de la Samsung echipate cu procesoare Exynos sunt cele mai afectate, dar Blizzard promite o rezolvare.

Diablo Immortal nu se împacă cu chipset-urile Exynos de la Samsung

Utilizatorii care au încercat să descarce jocul Diablo Immortal din Google Play Store pe dispozitivele lor Samsung echipate cu chipset-uri Exynos s-au lovit de o problemă tehnică care împiedică buna funcționare a jocului. Practic, pe aceste dispozitive, grafica jocului nu este afișată corect, fiind depistată o problemă la nivelul texturilor. În consecință, imaginea de pe ecran pare complet coruptă, iar jocul, deși poate să pornească, este imposibil de jucat.

Blizzard a confirmat că a primit feedback de la utilizatori și că lucrează la rezolvarea problemei. Din păcate, utilizatorii de Samsung cu modele afectate nu vor mai putea momentan nici să descarce jocul, întrucât va fi dezactivat complet pe acele modele:

„Explorăm aceste probleme pe care unii clienți le au cu anumite modele Samsung Galaxy care folosesc chipset-uri Exynos. Pentru moment, s-ar putea să dezactivăm download-urile pentru aceste dispozitive, cât timp lucrăm să rezolvăm această problemă. Ne cerem scuze pentru asta și vom lucra pentru a avea un patch pregătit cât mai curând posibil”, au declarat reprezentanții companiei.

Printre dispozitivele afectate se numără și unele dintre cele mai bine vândute dispozitive din portofoliul Samsung, precum Galaxy S10, Galaxy Note10, Galaxy A51 5G și multe alte modele. Unii utilizatori raportează că inclusiv noua serie de flagship-uri Galaxy S22 cu Exynos 2200 suferă de pe urma acestui bug. Modelele cu chipset Qualcomm, vândute în SUA și China, nu par să fie însă afectate.

sursa: Engadget

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult