Temple Run 2 a fost lansat pe iOS, de săptămâna viitoare şi pe Android

Temple Run 2 a fost lansat pe iOS, de săptămâna viitoare şi pe Android

Jocul Temple Run a fost lansat în august 2011 şi a devenit repede unul dintre cele mai populare jocuri pe platforma iOS. Lansat în martie 2012 şi pe Android, Temple Run a resuscitat interesul pentru jocurile jump-and-run fără un final clar, în care scopul este obţinerea unui punctaj cât mai mare şi deblocarea unor premii.

După ce au lansat, în colaborare cu Disney, un joc similar dar cu o grafică mai bună şi tematică inspirată din filmul Brave, micul producător Imangi Studios a lansat astăzi cea de-a doua iteraţie a faimosului joc, aceasta având şanse să devină la fel de populară ca primul titlu, care a atins cifra de 170 de milioane de descărcări.

Temple Run 2 nu se depărtează de ideea primului produs, modul de joc fiind practic acelaşi. Faţă de prima versiune însă, Imangi a implementat o grafică mai bună care va susţine un mediu ceva mai variat. Dacă primul Temple Run ne oferea un mediu destul de monoton în care fugeam pe podeţe, ziduri şi pământ, noua versiune oferă un mediu în care se regăsesc denivelări sau drumuri curbate care vor pune probleme suplimentare timpilor de reacţiei. În plus, ca elemente suplimentare de gameplay, vom putea coborî pe frânghie sau folosi un vagonet minier, asemănarea cu seria Indiana Jones devenind astfel parcă şi mai marcantă.

Jocul este un produs gratuit şi poate fi deja descărcat din App Store,  utilizatorii Android trebuind să aibă răbdare până săptămâna viitoare.

Update: Temple Run 2 pentru Android este disponibil acum si pentru Android. Il puteti descarca de aici.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News