Temple Run 2, cel mai apreciat joc pentru platformele mobile

01.02.2013
Temple Run 2, cel mai apreciat joc pentru platformele mobile

Jocul Temple Run 2, continuarea unui titlu care s-a bucurat de un succes extraordinar pe platformele Android şi iOS, a fost lansat acum două săptămâni pe platforma iOS şi, la scurt timp după, şi Android. Se pare că numărul celor care au fost încântaţi de primul Temple Run a fost mult mai mare decât am fi crezut deoarece Temple Run 2 a devenit un campion al pieţei jocurilor pentru terminale mobile.

Precedentul deţinător al recordului pentru cele mai rapide vânzări a fost până acum Angry Birds Space, membru al unei alte serii cu un incontestabil succes, care a fost descărcat de 50 de milioane de ori în primele şase săptămâni după lansare. Temple Run 2 a spulberat acest record, atingând aceeaşi impresionantă cifră în doar două săptămâni. În acest moment, primul joc din seria Temple Run se situează pe o poziţie frumoasa în topul celor mai populare jocuri pentru platforme mobile, din august 2011 acesta fiind descărcat de 170 de milioane de ori.

Temple Run 2 nu se depărtează de ideea primului produs, modul de joc fiind practic acelaşi. Faţă de prima versiune însă, Imangi a implementat o grafică mai bună care va susţine un mediu ceva mai variat. Dacă primul Temple Run ne oferea un mediu destul de monoton în care fugeam pe podeţe, ziduri şi pământ, noua versiune oferă un mediu în care se regăsesc denivelări sau drumuri curbate care vor pune probleme suplimentare timpilor de reacţiei. În plus, ca elemente suplimentare de gameplay, vom putea coborî pe frânghie sau folosi un vagonet minier, asemănarea cu seria Indiana Jones devenind astfel parcă şi mai marcantă.

Temple Run 2 este un produs gratuit disponibil în App Store şi Google Play Store.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News