Top 15 cele mai tari jocuri din 2013

11.01.2013
Top 15 cele mai tari jocuri din 2013

Anul 2013 se anunţă a fi un an de tranziţie pentru industria jocurilor, vânzările în continuă scădere îndemnând la măsuri drastice pentru revitalizarea industriei. Chiar şi aşa, 2013 este un an cu multe jocuri tari care să ne ţină lipiţi în faţa calculatorului sau consolei de jocuri.

Şi dacă tot vorbim de console, toate zvonurile arată către o lansare iminentă a unei noi generaţii de console Xbox şi PlayStation în decursul acestui an. Alături de Sony şi Microsoft, Valve Corporation – forţa din spatele foarte popularului Steam – pregăteşte „Steambox”, un concept deosebit de interesant menit să combine versatilitatea unui PC şi uşurinţa în folosire a unei console.

Până la apariţia acestor console şi avalanşa de jocuri next-gen care le vor urma vă prezentăm clasamentul celor mai tari jocuri din 2013, realizat luând în calcul numai acele titluri pentru care se cunoaşte deja un interval de apariţie concret şi sunt disponibile informaţii suficiente.

Vezi clasamentul complet Top 15 – cele mai aşteptate jocuri din 2013, pe Go4games.ro.

Top 15 cele mai tari jocuri din 2013

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult