Top 5 shootere noi pe care să le joci pe monitorul de gaming MateView GT de la HUAWEI

20.12.2021
Top 5 shootere noi pe care să le joci pe monitorul de gaming MateView GT de la HUAWEI

Dacă MateView GT, noul monitor de gaming de la Huawei, s-a v-a atras atenția în review-ul nostru, avem și o listă de shooter-e pe care să le încercați pe acest monitor. Toate acestea sunt jocuri rapide, care necesită cote maxime de concentrare și reflexe precise, iar monitorul cu siguranță va ține pasul cu acestea. Iată care sunt cele mai tari shooter-e noi pe care să le încerci pe HAUWEI MateView GT:

5. Back 4 Blood

Începem lista cu un joc construit în special pentru modul cooperativ. Back 4 Blood, lansat de curând, este succesorul spiritual al seriei Left 4 Dead. Acesta pune patru jucători în rolul unei selecții de supraviețuitori ai apocalipsei zombie. Aceștia trebuie să coopereze pentru a duce la bun sfârșit obiectivele, care pot varia de la a salva alți supraviețuitori, la eliminarea unor zombie mutanți gigantici.

Fiecare jucător în parte trebuie să fie permanent atent la mediul înconjurător și să reacționeze imediat ce identifică o amenințare. Zombies pot să se ascundă după fiecare colț, iar funcțiile precum Dark Field Control de pe MateView GT pot să te ajute să vezi mai bine în zonele întunecate. Desigur, vei dori un refresh rate cât mai ridicat pentru un joc atât de antrenant, iar cei 165 Hz ai monitorului Huawei cu siguranță vor fi de ajuns pentru reacții cât mai rapide și o acțiune extrem de fluidă.

4. Battlefield 2042

Noul titlu Battlefield mută acțiunea în viitorul apropiat, unde lupta pentru resurse dintre marile puteri ale lumii, cât și schimbările climatice au dus la distrugerea multor state din lume. SUA și Rusia rămân singurele puteri care se înfruntă, iar No-Pats, cei care au rămas fără patrii, se lătură oricărei dintre cele două facțiuni, cu scopul de a supraviețui.

Pentru noul titlu, studioul suedez DICE a decis să se concentreze exclusiv pe partea de multiplayer și oferă posibilitatea de a juca modurile Conquest și Breakthrough în 128 de jucători simultan. Câte 64 de Specialiști de fiecare parte se înfruntă pe hărți imense, unde poți adopta orice rol pe front. Poți fi un lunetist, care stă departe de confruntările directe, pilot de elicopter sau de avion de vânătoare, genist, sau simplu soldat, în încercarea de a captura cât mai multe teritorii pentru echipa ta.

Coordonarea între jucători și viteza de reacție sunt punctele cheie în Battlefield 2042, un joc în care poți fi atacat oricând din orice direcție de oricare dintre cei 64 de inamici. Din fericire, rezoluția înaltă și timpul de răspuns rapid ale monitorului MateView GT vor fi de ajuns pentru a-ți oferi un avantaj în luptă.

3. Call of Duty Vanguard

În timp ce Battlefield mută acțiunea în viitor, Call of Duty mai face o vizită în Al Doilea Război Mondial, de data aceasta alături de o trupă unică de soldați, care luptă de partea aliaților pentru a împiedica regruparea forțelor germane, după moartea lui Hitler. Campania te pune în pielea fiecăruia dintre cei cinci eroi, în scenarii de război care au loc în toată lumea: în Germania, Africa, Rusia și alte părți ale celebrului conflict pe care rareori le vedem în jocuri video.

Desigur, odată ce termini campania, acțiunea nu se termină. Call of Duty Vanguard are un mod multiplayer impresionant, care include clasicele moduri de joc, aproape 20 de hărți, arme complet personalizabile și un nou scenariu numit Champion Hill, în care echipa ta, de doi sau trei jucători, se luptă cu alte șapte echipe pentru a rămâne singura în viață, în runde scurte. Și pe lângă modul multiplayer, există și componenta cooperativă Zombies, cât și noua hartă Pacific pentru Warzone, care folosește arme din Vanguard.

Oricâte zeci sau sute de ore vei investi în Call of Duty, fie că vorbim despre campanie, zombies, multiplayer sau Warzone, cu siguranță monitorul MateView GT nu te va dezamăgi.

2. FarCry 6

FarCry 6 combină o poveste tensionată de rebeliune a populației de pe insula-națiune Yara, împotriva dictatorului Anton Castillo. Jucătorii în rolul lui Dani Rojas, au la dispoziție întreaga insulă pentru explorat și eliberat, folosind unele dintre cele mai inventive arme improvizate.

Și dacă nu dorești să parcurgi jocul de unul singur, FarCry 6 îți permite să abordezi acțiunea din Yara alături de un prieten, pentru gameplay cooperativ.

Având un mediu de joc imens la dispoziție, dar și o grafică detaliată, cu medii de joc viu colorate,  MateView GT pune la dispoziție un panel cu o rezoluție înaltă, 2560 x 1440 pixeli, cu HDR și culori calibrate pentru un Delta E

1. Halo Infinite

Legendara serie de shooter-e Halo s-a întors în 2021 cu noul Infinite, probabil cel mai așteptat joc al seriei de până acum. Nu numai că acesta a venit pentru prima dată și pe PC în aceeași zi cu versiunea de Xbox, însă modul de multiplayer al jocului este free-to-play, tot conținutul putând fi accesat de către oricine, fie prin aplicația Xbox/Game Pass, fie direct de pe Steam. Halo Infinite necesită reflexe rapide, o bună coordonare cu coechipierii și precizie perfectă în meciurile de multiplayer online.

Între sesiunile de multiplayer cu prietenii, poți să te relaxezi explorând Zeta Halo, un nou inel care ar putea cauza extincția rasei umane. Aici, Master Chief alături de AI-ul The Weapon și enigmaticul pilot, se înfruntă cu trupele extraterestre The Banished, pentru a opri reconstruirea inelului și dezvăluirea secretelor ascunse pe suprafața acestuia. Campania din Halo Infinite are loc pentru prima dată în serie într-un spațiu complet deschis, pe care îl poți explora în propriul ritm.

La tot pasul poți să dai peste priveliști impresionante, care, atunci când folosești setările cele mai înalte de grafică, arată excepțional pe MateView GT.

Toate aceste jocuri s-au lansat la finalul anului 2021, iar fiecare în parte oferă o experiență aparte de gameplay. Ideal este să le „vezi” și pe unul dintre cele mai fresh monitoare de gaming de pe piață, iar MateView GT bifează toate cerințele pentru a asigura experiențe vizuale la un nivel înalt, cât și pentru a asigura fluiditatea și viteza necesară în titluri competitive.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult