Topul celor mai interesante jocuri cu zombi

08.03.2020
Topul celor mai interesante jocuri cu zombi

Jocurile cu zombi (zombies) se bucură de un succes major și sunt considerate extrem de distractive. Să lupți împotriva unor creaturi ciudate, când ai puține șanse de salvare, a dus la apariția a numeroase jocuri de acest gen. În cele ce urmează vă vom prezenta un top al celor mai interesante jocuri cu zombi.

1. The Last of Us

Întâlnești niște personaje cu foame de carne, înspăimântătoare, cu membre dezgustătoare și capete de ciuperci. The Last of Us are un game play foarte bun, cu o poveste bine conturată. Acțiunea este la ea acasă și nu te vei plictisi niciodată. Dacă vă plac cu adevărat jocurile cu zombi, acesta este un joc pe care trebuie să-l încercați. The Last of Us este disponibil pe PS4.

2. Dying Light

Este un care a iscat multe controverse printre gameri. Genul de joc pe care fie îl iubești, fie îl urăști. Joci rolul unui agent sub acoperire într-o zonă de carantină. Dying Light te forțează să scoți ce e mai bun din tine pentru a putea supraviețui. La lumina zilei, zombii sunt ușor de evitat cu ajutorul gadgeturilor care vă permit să practicați parkour. Totuși, noaptea aceștia pot alerga și reprezintă o amenințare majoră. În plus, beneficiezi în mare măsură doar de arme de corp. Dying Light este disponibil pe PS4, Xbox One și PC.

3. Zombies Gone Wild

Nu au fost uitați nici amatorii de jocuri de casino. Zombies Gone Wild este un slot lansat în februarie 2019 de furnizorul Pariplay. Are un RTP apreciat de jucători, de 95.88%. Este un slot de aventură 5×5 cu 50 de linii de câștig, atât de la stânga la dreapta cât și de la dreapta la stânga. Beneficiază de o grafică uimitoare și animații captivante, extrem de apreciate de utilizatori. În plus, poți vâna Wilds, rotiri gratuite, jackpoturi și multe altele. Sunt disponibile trei jackpoturi, unul pentru fiecare vânător de zombi. Jackpotul crește de fiecare data când simbolul WILD al vânătorului de zombi apare pe o linie de câștig. În plus, jocul are și o poveste foarte interesantă. Astfel, pe măsură ce umanitatea se confruntă cu infestarea cu zombi, singura urmă de speranță constă într-o echipă curajoasă de vânători de zombi care au găsit o cale de a lupta. Soluția lor este să răspundă la atac în același mod, expunându-se la radiațiile zombi, cu riscul de a se transforma în zombi wild.

4. Dead Rising 3

Acest joc vine cu o abordare mai ușoară în privința zombilor și cu numeroase aspecte comice. A fost un joc extrem de apreciat încă de la lansarea pe Xbox One, din 2013. Dead Rising 3 a venit cu modificări majore față de precedentele două versiuni, iar în unele momente riști să-ți apară și zeci de zombi pe ecran simultan. Pe măsură ce avansezi în joc, devine tot mai dificil să îi învingi. Practic, acest joc este ca un simulator de apocalipsă. Dead Rising 3 este disponibil atât pe Xbox One cât și pe PC.

5. Resident Evil 2 (2019)

Este unul dintre cele mai bune jocuri horror de supraviețuire din toate timpurile. În acest joc întâlnești o mulțime de zombi, de toate formele. Jocul este disponibil pe PS4, Xbox One și PC. Și Resident Evil 4 se bucură de un succes important, dar nu la nivelul lui Resident Evil 2. În plus, scenele de acțiune cu zombi par a fi ceva mai reduse.

Mențiuni speciale: The Walking Dead: Season 1, Plants vs. Zombies, Red Dead Redemption: Undead Nightmare,  Left 4 Dead 2, ZombiU și State of Decay.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News