Topul celor mai tari jucării din 2007

Topul celor mai tari jucării din 2007

În urmă cu câteva zile, industria jucăriilor a ţinut a 105-a ediţie a Târgului de Jucării din New York. La deschiderea festivităţilor, Asociaţia Industriei Jucăriilor (TIA) a anunţat câştigătorii din 2007, premiile pentru Jucăria Anului. Au fost 12 premiante, la 11 categorii, printre care “Cea mai bună jucărie în aer liber”, “Cea mai bună jucărie educativă”, “Jocul Anului”, “Cea mai inovatoare jucărie”, “Cea mai bună jucărie pentru băieţi” şi, bineînţeles, “JUCĂRIA ANULUI”.

Jucăria Anului: Air Hogs Havoc Heli Laser Battle

Create şi pentru adulţi, distrugătoarele elicoptere rapide cu laser vin câte două în pachet, cu telecomenzile corespunzătoare, la un preţ de 130 de dolari. Surprinzător este că reuşesc să imite până şi sunetul elicopterelor de luptă. În plus, sunt utilizabile în interior, numai bune pentru pasionaţi. Elicopterele au fost cotate „uşor de pilotat”. Cel puţin un cumpărător a declarat că ar putea fi pilotate şi de un copil de doi ani.

Havoc Heli Laser - Jucăria anului

2-3. Cea mai inovatoare jucărie a anului şi cea mai educativă jucărie a anului: Smart Cycle (bicicleta inteligentă)

Da, aţi citit corect: Bicicleta “inteligentă” cu arcade pentru învăţare fizică a fost declarată nu doar cea mai educativă, ci şi cea mai inovatoare jucărie a anului! Şi de ce nu? Copiii adoră să fie activi, să urmărească filmuleţe şă să joace arcade. Fisher Price a le-a combinat pe toate trei în această bicicletă statică ce se conectează la televizorul dumneavoastră. Pentru copiii între 3 şi 6 ani, jocul oferă şi puţină “şcoală”: învăţatul alfabetului, scriere, rezolvare de probleme şi alte abilităţi preşcolare.

Smart Cycle

Coordonarea motorului se face prin direcţionarea mânerelor şi din butoane. Viteza bicicletei influneţează viteza de desfăşurare a lecţiilor-joc. Bicicleta educativă poate fi achiziţionată cu doar 100 de dolari. Dacă doriţi, acum programul poate include şi eroii favoriţi ai copilului dumneavoastră, cum ar fi Dino, Elmo sau chiar Barbie.

Mai multe despre jucăriile premiate şi de unde se pot achiziţiona citiţi pe Ieşeanul.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News