Un jucător profesionist de CS:GO a fost transferat pentru o sumă record

15.02.2017

Bosniacul Nikolas „Niko” Kovac, unul dintre cei mai buni jucători profesionişti de Counter-Strike: Global Offensive ai momentului, a fost cumpărat de echipa FaZe Clan pentru 500.000 de dolari, o sumă record.

 

Kovac a fost transferat de la echipa germană Mousesports, potrivit Dot Esports, care citează surse proprii. Christian Lenz, managerul echipei Mousesports, a scris pe Twitter că ştirea este un exemplu de „jurnalism prost”, dar nu a spus că suma este greşită.

Este cea mai mare sumă plătită pentru un singur jucător de CS:GO. Recordul anterior era de 160.000 de dolari, plătiţi în 2015 de echipa Titan pentru Adil „Scream” Benrlitom.

 

 

Niko, care este foarte bun atunci când foloseşte arme de asalt şi pistoale, a jucat pentru Mousesports din martie 2015, dar echipa a avut doar un succes limitat deoarece ceilalţi jucători nu se ridicau la nivelul lui. FaZe Clan, însă, include mulţi jucători foarte talentaţi.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video