Vedetele româneşti apar şi în jocurile pe mobil

07.12.2007
Vedetele româneşti apar şi în jocurile pe mobil

Roxana Ciuhulescu Sexy BricksJocurile pe mobil capătă din ce în ce mai mulţi adepti. Nici nu-i de mirare cu traficul din Bucuresti, unde orice alta activitate decât aşteptatul este ideală.

Primele vedete româneşti care apar ca protagoniste în jocuri pentru telefonul mobil sunt Nicoleta Luciu, Roxana Ciuhulescu şi Diana Dumitrescu, în trei titluri realizate de create de divizia de telefonie mobilă din cadrul agenţiei Mediafax şi disponibile în Orange World, portalul WAP al operatorului de telefonie mobilă Orange.

Cele trei titluri sunt Nicoleta Luciu Poker, un joc de…. Poker, evident, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks, unde jucătorul trebuie să aşeze mai multe cărămizi în diferite forme şi Diana Dumitrescu XCuts, o prinţesă modernă ce trebuie salvată din mâinile (sau mai bine spus tentaculele) extratereştrilor.

Diana Dumitrescu XCuts Nicoleta Luciu Poker

Jocurile pot fi descărcate de pe portalul Orange Wap, sau pot trimite un SMS la numărul 344, cu codul jocului şi vor primi un mesaj cu linkul de unde poate fi descărcat. Preţul unei descărcări este de 2,5 Euro plus TVA, suficient de mic pentru a fi tentant, zicem noi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News