Acer a lansat Switch Alpha 12, primul notebook 2 în 1 cu procesor Intel Core de generaţia a 6-a şi răcire lichidă

25.04.2016
Acer a lansat Switch Alpha 12, primul notebook 2 în 1 cu procesor Intel Core de generaţia a 6-a şi răcire lichidă

Acer a anunţat noi serii de notebook-uri, convertibile şi dispozitive 2 în 1, în cadrul celui mai mare eveniment next@acer, derulat la New York. 

Switch Alpha 12 este primul notebook 2 în 1 din industrie fără ventilator, echipat cu procesor Intel Core de a şasea generaţie. Sistemul de răcire LiquidLoop menţine constantă temperatura notebook-ului, asigurând o funcţionare silenţioasă a sistemului, într-un design ultrasubţire şi portabil.

Acer oferă dock-uri opţionale pentru a extinde capabilităţile  Switch Alpha 12. Astfel, clienţii pot conecta Switch Alpha 12 la un dock Acer USB Type-C pentru a transforma notebook-ul într-o staţie puternică de lucru, având la dispoziţie toate porturile necesare: DisplayPort, HDMI, două porturi USB 3.1 Type-C şi trei USB Type-A, precum şi intrări pentru căşti şi microfon. Acer ProDock Wireless asigură conexiuni multiple de mare viteză în noul standard 802.11ad şi oferă, de asemenea, suport pentru DisplayPort, HDMI, VGA şi USB.

Acer Switch Alpha 12 va fi disponibil în regiunea EMEA de luna viitoare la preţul recomandat de 699 de euro. Cele două dock-uri vor fi disponibile separat.

Seriile ultra-subţiri S adaugă un nou model performant, Aspire S 13, la un preţ competitiv. Totodată, Acer a anunţat R 15 care este cel mai subţire convertibil la 360°, cu ecran de 15”. Aspire S 13 S 13 va fi disponibil de luna aceasta în regiunea EMEA, la preţul de 699 de euro, iar R15,  de luna viitoare, la preţul de 799 de euro.

Aspire S 13

Linia de notebook-uri mainstream Aspire F a primit la rândul său îmbunătăţiri la capitolul design, odată cu noua carcasă metalică. Disponibile în cinci culori (argintiu, negru, albastru, roşu, gri şi alb), seriile Aspire F sunt o soluţie performantă şi cu stil, potrivită pentru utilizarea zilnică. Şi seriile E au primit un update de design, fiind disponibile în 7 opţiuni de culoare: alb marmură, gri oţel, roşu amurg, roşu cupru, negru, roşu Rococo, albastru indigo.

Aspire F

Echipate cu a 6-a generaţie de procesoare Intel Core, soluţie grafică NVIDIA GeForce GTX până la versiunea 950M  cu VRAM GDDR5 şi RAM DDR4, Aspire F şi Aspire E oferă suficientă putere de calcul pentru multimedia şi taskuri zilnice la birou. Dispun de port USB Type-C şi tehnologie MU-MIMO 802.11ac pentru viteză sporită pe wireless. Ambele serii vor fi disponibile în EMEA de luna viitoare, la preţuri începând de la 499 de euro.

Aspire E

Acer a prezentat şi noua serie a familiei P6 – notebook-ul de 15 inchi TravelMate P658, care dispune de tehnologia wireless multiband 802.11ad de la Qualcomm Atheros, ce furnizează viteze de până la 4,6Gbps. Latenţa redusă la conectare asigură o eficienţă sporită în lucrul cu Acer ProDock Wireless, care conectează wireless notebook-ul cu display-ul, echipamentele de reţea şi alte porturi I/O.

Acer Veriton N

Seriile de desktopuri Veriton N au fost şi ele înnoite cu modelele N6640G şi N4640G, ce combină securitatea şi uşurinţa în administrare într-un form factor compact cu volum de 1 litru.

Acer a lansat şi primul Chromebook 14 pentru business, cel mai rapid dispozitiv de acest fel disponibil pe piaţă şi primul care dispune de carcasă Corning® Gorilla® cu posibilitatea de personalizare cu poze şi foarte rezistentă la zgârieturi. Acer Chromebook oferă o autonomie de până la 12 ore pentru activitate neîntreruptă. 

Acer Chromebook 14

Nu în ultimul rând, Acer a anunţat seriile de proiectoare pentru săli de conferinţă F7: F7200, F7500 şi F7600. Modelele au cinci lentile interschimbabile pentru diverse proiecţii, cu luminozitate de până la 6000 de lumeni şi o flexibilitate în instalare la 360 de grade fiind potrivite pentru business, mediul educaţional şi end useri. Seriile de proiectoare F7 sunt disponibile în trei rezoluţii:  WUXGA (F7600), 1080p (F7500) şi XGA (F7200). Proiectoarele vor fi disponibile în regiunea EMEA din luna iunie, la preţul de 2.999 de euro.

Acer F7600

Acer intră pe noi segmente de piaţă

Acer se transformă într-o companie de hardware + software + servicii,  astfel că a anunţat  Xplova X5, o soluţie integrată – hardware, software şi servicii – concepută pentru comunitatea entuziaştilor ciclismului. Ca urmare a achiziţiei brandului de sisteme de computing cu GPS pentru ciclism Xplova în luna septembrie a anului trecut, Acer îşi extinde operaţiunile în domeniul serviciilor sportive. Xplova X5 înregistrează călătoriile cicliştilor şi le permite să sincronizeze, stocheze şi partajeze rutele favorite de ciclism, locuri şi preferinţe în cloud şi pe social media. Acesta este un exemplu de Internet of Beings sau IoT cu inteligenţă care înţelege, răspunde şi se construieşte în funcţie de dorinţele utilizatorului.  

Citeşte şi Acer a lansat noile laptop-uri Aspire V15, E şi ES Series

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult