Acer anunţă două noi portabile din gama Switch, cu design 2-in-1 şi sistem de răcire cu lichid

27.04.2017
Acer anunţă două noi portabile din gama Switch, cu design 2-in-1 şi sistem de răcire cu lichid

Parte din gama Switch de laptopuri Acer cu design 2-in-1, noile portabile Switch 5 şi Switch 3 se fac remarcate printr-un design versatil, care promite mobilitate optimă la birou, la şcoală sau folosirea pentru divertisment. Livrate cu sistemul de operare Windows 10, noile portabile pot fi utilizate împreună cu Acer Active Pen pentru a desena, a lua notiţe sau edita documente şi fotografii, direct pe ecran folosind Windows Ink.

Acer Switch 5 preia şi îmbunătăţeşte designul predecesorului său, Switch Alpha 12, oferind o experienţă de utilizare silenţioasă, fără ventilator, prin intermediul sistemului de răcire Acer LiquidLoop, pus în slujba unui procesor Intel Core i7 din generaţia 7.

Switch 5 este construit pe un şasiu din aluminiu anodizat şi include un ecran de 12″ cu tehnologie IPS, suportând rezoluţia 2160×1440. Acumulatorul instalat promite o autonomie de până la 10.5 ore.

Acer Switch 3 se recomandă prin design-ul 2-în-1 bine echilibrat, ecranul de 12.2”, procesoare Intel şi un sistem de răcire silenţios, fără ventilator. Dispozitivul foloseşte procesoare Intel Pentium şi Celeron, include un ecran IPS de 12.2” cu rezoluţie 1920×1200 şi acumulator care promite până la 8.5 ore de mobilitate. Difuzoarele frontale completează experienţa de vizionare cu volum şi calitate audio îmbunătăţite.

Ambele modele Acer Switch 5 şi Acer Switch 3 sunt livrate împreună cu o tastatură ce poate fi ataşată prin intermediul unui sistem magnetic şi care poate fi ajustată la un unghi ergonomic, în funcţie de preferinţele utilizatorilor. Tastatura de la Switch 5 este iluminată şi are o grosime de 5.85 mm.

Standul de susţinere are forma literei U şi poate fi ajustat la un unghi de până la 165°. În plus, Switch 5 poate fi ajustat cu o singură mână, datorită standului auto-retractabil. Ambele sisteme funcţionează cu Acer Active Peni, care suportă palm rejection şi 1024 nivele de senzitivitate la presiune.

Switch 5 este echipat cu SSD PCIe de 256GB sau 512GB şi până la 8GB RAM LPDDR3. Switch 3 are memorie eMMC de 32GB, 64GB sau 128GB şi până la 4GB RAM LPDDR3. Ambele modele sunt echipate cu port reversibil USB 3.1 Type-C.

Acer Switch 5 şi Switch 3 vor fi disponibile în Europa începând cu luna iunie, la preţuri începând cu 1099 euro, respectiv 499 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult