Acer dezvăluie scaunul de gaming Predator Thronos Air şi notebook-ul Predator Triton 300

05.09.2019
Acer dezvăluie scaunul de gaming Predator Thronos Air şi notebook-ul Predator Triton 300

Acer a prezentat astăzi noul notebook de gaming Predator Triton 300, un Predator Triton 500 cu display de 300Hz şi scaunul de gaming Predator Thronos Air.

Predator Triton 300 extinde linia Triton cu o soluţie accesibilă pentru jucătorii mainstream care apreciază design-urile subţiri şi uşoare. Scaunul de gaming Predator Thronos Air propune jucătorilor o modalitate distractivă şi captivantă de a experimenta jocurile preferate, în propriul post de luptă.

Predator Thronos Air

Descris de Acer drept accesoriul suprem pentru gaming, Predator Thronos Air este creat pentru gamerii hard-core. Structura din oţel include scaun, birou modular şi un braţ pentru monitor. Acesta îmbracă jucătorul într-un cockpit confortabil, proiectat pentru a oferi imersie totală în acţiunea din joc.

Scaunul poate fi reglat în diferite unghiuri (130 de grade în interiorul cabinei şi 180 de grade în afara cabinei) pentru confort optim. Acesta include chiar şi o funcţie de masaj, prin intermediul căreia jucătorii se pot relaxa după sesiuni intense de joc. Biroul include o tastatură reglabilă şi suport pentru mouse, asigurând utilizarea confortabilă indiferent de unghiul de şedere. Un suport pentru picioare menţine picioarele ridicate.

Capabil să susţină până la trei afişaje, braţul monitorului poate fi ridicat şi coborât manual cu ajutorul unui mâner amplasat convenabil, sub suportul monitorului din mijloc. În plus, o cameră poate fi poziţionată chiar deasupra monitorului din mijloc, fiind astfel foarte uşor de transmis acţiunea pe YouTube, Twitch sau Mixer.

Pentru a păstra zona îngrijită şi bine organizată, în spatele scaunului se află o platformă pentru un PC-ul de gaming, complet cu sistem de gestionare a cablurilor ce permite ascunderea firelor ce ar putea deranja. În plus, Acer oferă numeroase opţiuni de personalizare şi upgrade-uri, precum un stabilizator de scaun pentru a împiedica mişcarea în timpul sesiunilor de joc, suport pentru pahar, suport pentru căşti, hub USB şi o cameră foto.

Predator Triton 300

Parte din gama de notebook-uri de gaming uşoare şi subţiri, Predator Triton 300 vine echipat cu Windows 10. Portabilul cu greutate de 2,3 kg este realizat pe un şasiu din aluminiu ce prezintă acelaşi design negru mat cu elemente iluminate de culoare albastră şi accente întâlnite pe alte notebook-uri Predator.

Configuraţia este centrată în jurul unui procesor Intel Core din a 9-a generaţie (până la i7 ), cuplat cu o placă video NVIDIA GeForce GTX 1650 şi 16GB de memorie DDR4 2666Hz (upgradabilă la 32 GB). Portabilul suportă până la două SSD-uri PCIe NVMe de 1TB în RAID 0 şi un hard disk cu capacitate de 2TB. Lista dotărilor este completată cu interfaţă de reţea Killer Wi-Fi 6 AX 1650 şi Killer Ethernet.

Ecranul IPS Full HD de 15,6 inci suportă o rată de refresh de 144Hz şi oferă timp de răspuns 3ms.

Tastatura are iluminare RGB pe zone şi taste dedicate Turbo şi Predator Sense. În plus, tastele WASD, săgeata şi tastele dedicate au o formă concavă şi sunt transparente, pentru uşurinţă la utilizare.

Noul Predator Triton 300 are un design termic superior, întâlnit pe toate notebook-urile Predator, inclusiv ventilatoare duble cu tehnologie AeroBlade 3D din a 4-a generaţie, tehnologie CoolBoost şi zone de intrare şi evacuare a aerului amplasate strategic.

Predator Triton 500

Acer a actualizat şi seria Predator Triton 500, adăugând opţiune pentru ecran de 15,6 inchi Full HD cu rată de refresh la 300Hz. Predator Triton 500 este un notebook de gaming puternic, cu o grosime de doar 17,9 mm şi o greutate de 2,1 kg. Are un şasiu rezistent, integral din metal şi rame înguste de doar 6,3 mm în jurul ecranului.

Preţuri şi disponibilitate

Seria Acer Predator Triton 300 va fi disponibilă în magazinele europene din luna octombrie, la preţuri începând cu 1299 euro. Scaunul de gaming Acer Predator Thronos Air vine cu preţul de 8975 euro.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult