Acer lansează Swift 5, Spin 5 şi Switch 7 Black Edition

Acer lansează Swift 5, Spin 5 şi Switch 7 Black Edition

Acer anunţă extinderea popularului său portofoliu de echipamente cu Windows 10 prin noua generaţie de modele Swift, Spin şi Switch. Acestea sunt echipate cu procesoare Intel Core de generaţia a opta şi funcţie de autentificare biometrică bazată pe Windows Hello, precum şi alte dotări care îmbunătăţesc experienţa multimedia, apreciate în mediile de lucru profesionale.

  • Acer Swift 5 este un laptop ultraportabil cu o greutate de sub 1 kg, caracterizat printr-un design elegant şi uşurinţă în utilizare.
  • Acer Spin 5 foloseşte un design convertibil, destinat utilizării zilnice. Cu o interfaţă dinamică şi flexibilă, portabilul este recomandat pentru crearea de conţinut la calitate profesională, muzică, video şi jocuri.
  • Acer Switch 7 Black Edition este un portabil 2-în-1 cu ecran detaşabil, elegant, destinat profesioniştilor moderni. Acesta este primul notebook 2-in-1 cu placă grafică dedicată şi răcire fără ventilator

 

Switch 7 Black Edition

Acer Switch 7 Black Edition este primul notebook 2-în-1 echipat cu placă grafică dedicată şi răcire fără ventilator, asigurată cu ajutorul tehnologiei Dual LiquidLoop dezvoltată de Acer. Echipat cu un procesor Intel Core i7 de generaţia a opta şi o placă grafică NVIDIA GeForce MX150, notebook-ul este recomandat pentru aplicaţii intensive, precum şi pentru producţia şi streamingul de conţinut.

Conceput pentru mobilitate, Acer Switch 7 Black Edition cântăreşte mai puţin de 1,15 kg cu tastatura detaşată. Designul subţire şi uşor constă într-o carcasă rezistentă de aluminiu mat, menită să dea senzaţia de robusteţe şi o senzaţie tactilă deosebită.

Modelul este primul din portofoliul Acer cu AutoStand, un suport care se deschide şi se retrage automat, oferind posibilitatea manevrării cu o singură mână.

Switch 7 Black Edition dispune de ecran IPS  cu diagonala de 13,5”, suportând rezoluţia 2256×1504 pixeli. De asemenea, portabilul este livrat şi cu un stylus încorporat bazat pe tehnologia Wacom EMR, care poate distinge 4.096 de niveluri de presiune şi este sensibil la înclinaţie, oferind astfel sprijin pentru controlul unghiului, grosimii şi umbrelor liniilor. Stylusul funcţionează fără baterii.

Graţie suportului pentru Windows Hello, Swift 7 Black Edition are un senzor de amprentă care le permite utilizatorilor să deschidă calculatorul şi să se logheze printr-un singur gest.

Swift 5

Acer Swift 5 este conceput pentru utilizatori care doresc să îmbie portabilitatea şi eleganţa cu performanţe solide. Portabilul cântăreşte mai puţin de 1 kg, fiind recomandat celor aflaţi mai tot timpul pe drum. Construcţia sa include aliaj ultrauşor de magneziu şi litiu pentru partea superioară şi cea inferioară şi, respectiv, un aliaj de magneziu şi aluminiu, care oferă rezistenţă, în zona de sprijin a palmelor.

Echipat cu procesoare Intel Core de generaţia a opta, Swift 5 promite o experienţă fluidă şi autonomie de 8 ore, ceea ce le permite utilizatorilor să lucreze chiar şi noaptea, graţie tastaturii iluminate.

Swift 5 are un ecran multi-touch Full HD IPS şi difuzoare cu tehnologie Acer TrueHarmony şi Dolby Audio Premium, promiţând sunet clar şi puternic. Swift 5 este certificat Skype for Business.

Spin 5

Uşor, portabil şi spectaculos prin carcasa lui metalică, Spin 5 este adresat profesioniştilor atenţi la stil, fiind potrivit atât la birou, cât şi pentru divertisment. Designul său convertibil le permite utilizatorilor să îl folosească fără efort fie ca laptop, tabletă, ecran sau în mod cort, făcând din Spin 5 platforma perfectă pentru a crea şi distribui conţinut.

Versiunea cu ecran de 13” are greutatea de 1,5 kg şi o grosimea de 15,9 mm, în timp ce modelul de 15” cântăreşte puţin peste 2 kg şi este cu 2 mm mai gros.

Acer Spin 5 este dotat cu procesoare Intel Core de generaţia a opta, poate fi echipat cu până la 16GB de memorie RAM DDR4, are o autonomie de până la 13 ore  şi, opţional pentru versiunea de 15”, poate fi echipat cu o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1050, pentru aplicaţii intensive, precum designul grafic şi editarea video.

Ecranul tactil, standard în ambele versiuni, poate fi utilizat împreună cu Acer Active Stylus pentru aplicaţii ce necesită precizie, control şi un plus de uşurinţă în utilizare. Spin 5 dispune de patru microfoane şi utilizează o tehnologie de recunoaştere vocală ce le permite utilizatorilor să apeleze asistentul virtual Cortana chiar şi de la patru metri distanţă.

Preţuri şi disponibilitate

Acer Switch 7 şi Swift 5 vor fi disponibile din decembrie, la preţuri ce vor începe de la 1.999 de euro (Switch 7), respectiv 1.099 de euro (Swift 5).

Acer Spin 5 va fi comercializat începând cu luna septembrie, la preţuri cu pornire de la 899 de euro (pentru versiunea de 13”) şi 999 de euro (în varianta de 15”).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult