Acer prezintă noi laptopuri din seria Aspire şi portabile Swift cu design ultra-slim

02.05.2017
Acer prezintă noi laptopuri din seria Aspire şi portabile Swift cu design ultra-slim

Acer lansează două noi modele de notebook din seria Swift: Acer Swift 3 şi Swift 1, livrate cu sistemul de operare Windows 10, alături de noua familie Aspire, echipată cu procesoare Intel Core i7 din generaţia 7 şi grafică NVIDIA GeForce GTX 1060.

Acer Swift 3 – Specificaţii de top la preţuri competitive

Recomandat pentru activităţi în afara biroului, în orice mediu de lucru, Acer Swift 3 este un notebook cu o grosime de 17.95 mm şi greutate de 1.8 kg. Design-ul zvelt şi uşor se distinge prin finisaje din aluminiu periat, conferind un aspect robust şi senzaţie plăcută la atingere.

Portabilul este echipat cu procesoare Intel Core din generaţia 7, plăci grafice Intel HD sau NVIDIA GeForce şi promite o autonomie a bateriei de până la 10 ore. Lista dotărilor este completată cu un ecran Full HD IPS anti-glare de 14” sau 15.6”, SSD de 512GB sau HDD de 1TB, până la 8GB memorie RAM şi tehnologie wireless 2×2 MIMO 802.11ac.

Acer Swift 1 – Uşor, portabil, la preţuri accesibile

Încadrat la un nivel de preţ adecvat pentru studenţi sau persoane cu un buget restrâns, Swift 1 include caracteristici esenţiale pentru productivitate mobilă. Carcasa cu o grosime de 14,95 mm şi greutate 1,3 kg, foloseşte un şasiu metalic şi este disponibilă în trei culori (Silver Pure, Luxury Gold şi Sakura Pink).

Acer Swift 1 dispune de un ecran Full HD IPS de 13.3”, processor Intel Pentium sau Celeron, 4GB memorie RAM şi un SSD de 64GB, 128GB sau 256GB, suport pentru stocare eMMC şi acumulator capabil să ofere până la 10 ore timp de utilizare.

Ambele notebook-uri au suport pentru tehnologia de autentificare Windows Hello şi beneficiază de certificarea Skype for Business, promiţând comunicare clară şi o experienţă optimă la folosirea asistentului Cortana.

Dispozitivele sunt echipate cu Acer BluelightShield, o aplicaţie care permite utilizatorilor să controleze cât de multă lumină albastră este emisă, pentru a reduce tensiunea acumulată la nivelul ochilor şi Acer TrueHarmony, îmbunătăţind experienţa audio.

Aspire 1 – Esenţial pentru era cloud

Acer Aspire 1 a fost creat pentru utilizatorii care caută un notebook pentru partajare cu familia şi navigare web, sau ca al doilea dispozitiv. Acesta include un abonament de un an pentru Office 365 Personal şi 1TB de stocare OneDrive. Portabilul oferă suport pentru tehnologia wireless 802.11ac, un conector USB 3.0 şi doi conectori USB 2.0, un port HDMI şi Ethernet,

Aspire 1 dispune de un ecran de 14”, procesor Intel Celeron sau Pentium,  memorie eMMC de 32 GB sau 64 GB, 4 GB memorie RAM, grafică Intel HD şi acumulator cu autonomie de până la 9 ore. Toate acestea sunt montate într-o carcasă de 18 mm grosime, cu greutate nu mai mare de 1,65 kg.

Aspire 3 – Putere de calcul zilnică

Urmând acelaşi design şi inspiraţie ca şi seria Aspire 1, Acer Aspire 3 include opţiuni extra pentru un plus de performanţă la activităţile de consum media. În funcţie de versiunea aleasă, Aspire 3 dispune de un ecran HD de 14″, 15,6″ sau Full HD de 15,6″. Opţiunile procesorului pentru procesoarele Aspire 3 includ Intel Core, Celeron şi Pentium, respectiv până la 12 GB memorie RAM.

Aspire 5 – Un laptop performant, care se distinge din mulţime

Adaptat pentru a se potrivi cu cerinţele mai exigente ale utilizatorilor, Aspire 5 este recomandat celor care creează şi partajează conţinut.

Aspire 5 este echipat cu procesoare Intel Core din generaţia 7 şi accelerator grafic NVIDIA GeForce, până la 20GB memorie RAM DDR4 2400MHz şi o opţiuni generoase pentru organizarea spaţiului de stocare: HDD-uri de până la 2TB şi SSD-uri M.2 de până la 256GB.

Preţuri şi disponibilitate

Noua serie Acer Swift va fi disponibilă în Europa din luna iunie, la preţuri începând de la 649 euro (Swift 3), 399 euro (Swift 1). Preţurile pentru seria Acer Aspire sunt de 249 euro (seria Aspire 1), 399 euro (Aspire 3), 549 euro (Aspire 5) şi 899 euro (Aspire 7).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult