Acer Spin 7, cel mai subţire convertibil din lume, este disponibil în oferta magazinelor din România

13.12.2016
Acer Spin 7, cel mai subţire convertibil din lume, este disponibil în oferta magazinelor din România

Acer Spin 7, cel mai subţire notebook convertibil din lume şi Acer Spin 5, un portabil cu durată mare de utilizare a bateriei şi carcasă compactă, sunt disponibile în oferta de sărbători a magazinelor din România. Ambele modele sunt prevăzute cu o balama dublu-articulată care permite rotirea ecranului la 360° şi includ tehnologia Continuum, permiţând folosirea în modul laptop, tabletă, în modul display pentru economie de spaţiu sau în modul „tent” pentru vizionare de filme sau prezentări.

Spin 7 – portabilitate şi putere

Acer Spin 7 este echipat cu un procesor Intel Core i7-7Y75 din seria Kaby Lakem tactat la 1.3GHz (până la 3.6GHz în modul boost). Durata de utilizare a bateriei de până la 8 ore recomandă acest portabil pentru utilizatorii care călătoresc frecvent sau pentru productivitate pe tot parcursul zilei. Carcasa de 1,17 kg şi cu 10,98 mm grosime este mai subţire decât o carcasă pentru DVD-uri. Ecranul de 14 inch foloseşte un panoul LCD Full HD cu tehnologie IPS şi este protejat sub un scut Corning Gorilla Glass 4.

Cei doi conectori USB-C pot fi utilizate pentru transferuri rapide de fişiere, conectarea la un monitor extern, dar şi încărcarea notebook-ului Spin 7, a unui smartphone sau oricărui alt dispozitiv. Modelul mai este prevăzut cu un adaptor USB (de la C la tip A, standard), care asigură funcţionarea mouse-urilor, tastaturilor şi altor periferice de generaţie mai veche.

Tehnologia wireless 2×2 802.11ac MU-MIMO permite viteze de până la trei ori mai mari decât vechile standarde wireless. În plus, sistemul de sunet Dolby Audio Premium a fost îmbunătăţit pentru a schimba automat sunetul redat prin cele două difuzoare stereo atunci când ecranul este întors.

Spin 5 – autonomie de până la 10 ore

Mic şi compact, Acer Spin 5 dispune de un ecran Full HD de 13,3” şi balamale care permit rotirea ecranului la 360°. În configuraţia de top, convertibilul vine echipat cu un procesor Intel Core i7-6500U Skylake, tactat la 2.3 GHz (până la 2,8 GHz în modul boost). Autonomia bateriei este de până la 10 ore. Un port USB 3.0 şi două porturi USB 2.0 asigură conectivitate cu o gamă largă de periferice, iar cititorul de carduri MicroSD poate accesa imagini, date şi alte tipuri de conţinut de la mai multe dispozitive.

Atât Acer Spin 7, cât şi Spin 5 includ conectivitate Bluetooth 4.1, webcam HD şi tehnologie BluelightShield – reduce oboseala ochilor din timpul sesiunilor lungi de lucru.

Preţuri şi disponibilitate

Acer Spin 7 are un preţ recomandat de 5899 Lei, iar Acer Spin 5 poate fi achiziţionat la preţul de 3599 lei, în varianta cu procesor Intel Core i7-6500U, respectiv, începând de la 2999 Lei pentru varianta cu Intel Core i5-6200U.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult