Cel mai mic desktop de gaming şi cel mai puternic laptop Acer Predator, disponibile în România

29.11.2016
Cel mai mic desktop de gaming şi cel mai puternic laptop Acer Predator, disponibile în România

Acer anunţă disponibilitatea în România a celui mai mic desktop PC de gaming – Predator G1-710, alături de laptopul Predator G9-793 echipat cu o soluţie grafică bazată pe arhitectură Pascal.

PC-ul Acer Predator G1-710 ţinteşte echilibrul optim între design şi putere de procesare, carcasa cu un volum de numai 16 litri putând acomoda soluţii grafice NVIDIA GeForce GTX până la Titan X, procesoare Intel Core din a 6-a generaţie şi până la 64GB de memorie DDR4. Pentru fanii VR, e suficient să îşi conecteze headset-ul la desktop pentru o experienţă de gaming inedită.

Predator G1 poate fi echipat cu HDD de până la 4TB (7200RPM) şi SSD de până la 512GB, în timp ce portul USB-C permite extinderea stocării păstrând rate de transfer foarte mari.

Sistemul poate fi utilizat împreună cu monitoare 4K UHD, suportând tehnologie Nvidia G-SYNC, respectiv oferă procesare audio Creative Soundblaster X-Fi MB5 cu suport audio 7.1.

Softul PredatorSense permite verificarea şi controlul sistemului, posibilitatea de a seta taste favorite şi ajustarea iluminării carcasei în mai multe culori.

Sistemul este disponibil cu o serie de accesorii suplimentare precum tastatura mecanică sau căşti.

Acer Predator G1 este disponibil în magazine în configuraţii cu procesor Intel Core i7 şi placă grafică NVIDIA GTX 1070, respectiv 1080, la preţuri pornind de la 7999 de lei.

Laptopul Acer Predator G9-793 dispune de funcţia Killer DoubleShot Pro, care permite funcţionarea concomitentă a conexiunii Ethernet şi wireless, preluând automat cea mai rapidă conexiune la reţea (Ethernet sau wireless) pentru a direcţiona traficul prioritar, în timp ce  traficul standard este direcţionat pe cealaltă conexiune.

Predator G9 încorporează o placă grafică NVIDIA GeForce GTX1070 cu suport G-SYNC şi vine echipat cu un port Thunderbolt 3.

Portabilul dispune de un procesor Intel Core i7-6700HQ şi poate fi achiziţionat în două configuraţii: Modelul de 15”, cu 8GB de RAM, SSD de 256GB şi memorie grafică de până la 8GB DDR5 are un preţ recomandat de 7499 lei, în timp ce varianta de 17” vine cu 16GB de RAM, SSD de 512GB şi memorie grafică de 8GB DDR5 la un preţ de 8499 de lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult