Asus K93SM – laptop Full HD cu ecran LED de 18.4-inch

21.03.2012
Asus K93SM - laptop Full HD cu ecran LED de 18.4-inch

Asus a lansat un nou laptop din gama K-Series, numai bun pentru amatorii de filme , dar şi cei aflaţi în cătarea unei alternative elegante pentru sistemul PC de acasă.

Asus K93SM

Cântărind 4.1 Kg, Asus K93SM nu este un laptop pe care să-l iei cu tine la serviciu în fiecare zi, sau să-l ţii aşezat pe picioare în timp ce urmăreşti un film de cinema. Modelul este adresat celor care apreciază confortul unui ecran spaţios şi nu doresc să-şi obosească vederea citind scrisul mărunt, afişat de obicei pe ecranele Full HD instalate pe sisteme laptop. Tot la capitolul beneficii, intră şi tastatura de mărime normală în stil chiclet, asistată de un restpad spaţios.

Asus K93SM

Asus K93SM este disponibil în versiuni cu procesor Intel Core i5-2450M (dual-core la 2.5GHz) şi Core i7-2670QM (quad-core la 2.2GHz), ambele prevăzute cu tehnologie HyperThreading. Configuraţia include până la 8 GB memorie RAM şi placă video din seria GeForce GT 630M, cu 1GB memorie dedicată. Pentru spaţiu de stocare avem de ales între un harddisk cu capacitate 500 GB şi versiunea mai încăpătoare de 1 TB, la care se adaugă un drive combo Blu-ray/DVD.

Opţiunile de conectivitate cuprind o interfaţă Gigabit Lan, placă de reţea WiFi 802.11 b/g/n, un singur port USB 3.0 şi card reader 3-in-1 .

Alimentarea este asigurată de un acumulator Li-Ion cu 6 celule (5200 mAh).

Asus K93SM

La fel ca şi alte modele Asus, K93SM se bucură de tehnologia IceCool, responsabilă de menţinerea zonelor critice de pe carcasă (cum este restpad-ul şi tastatura) la un nivel de temperatură confortabil pentru utilizator.

Asus K93SM este oferit împreună cu sistemul de operare Windows 7 Home Premium 64-bit preinstalat şi poate fi achiziţionat pentru o sumă cuprinsă între 849 şi 1149 euro, în funcţie de configuraţia aleasă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult