ROG Zephyrus G14 „Alan Walker” vine într-o cutie specială, cu o consolă pentru DJ

19.08.2021
ROG Zephyrus G14 „Alan Walker” vine într-o cutie specială, cu o consolă pentru DJ

ASUS a lansat un laptop de gaming din gama ROG Zephyrus în parteneriat cu un cunoscut producător de muzică și DJ: Alan Walker. Noul ROG Zephyrus G14 în ediția Alan Walker nu schimbă forma și configurația interioară a laptop-ului, lansat în această primăvară în ediția „standard”, însă îi adaugă câteva elemente de design noi, alături de o cutie unică în lume. Odată ce scoți laptop-ul din pachet, cutia poate deveni un accesoriu pe USB prin care poți controla muzica de pe laptop, asemeni unui DJ.

ROG Zephyrus G14 Alan Walker nu are decât elemente de design diferite

Ediția specială „Alan Walker” a lui ROG Zephyrus G14 iese imediat în evidență prin câteva elemente de design exclusive, precum logo-ul ROG, care include acum și semnătura lui Alan Walker, câteva bande textile cu logo-urile ROG și Alan Walker, cât și tastele în nuanțe diferite: negru, gri închis, gri deschis și albastru. De altfel, butoanele W și A sunt decorate cu logo-ul artistului.

Configurația internă a acestui model este de asemenea neschimbată, însă oferă mai puține opțiuni de configurare. Ai la dispoziție un singur model, echipat cu un procesor AMD Ryzen 5900HS, GPU NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti și un ecran QHD la 120 Hz, cu 16 GB RAM și 1 TB stocare internă pe format SSD.

rog g14

Accesoriile din pachet sunt cea mai mare atracție pentru fanii artistului

Totuși, alături de laptop primești și un pachet special. Cutia, așa cum spuneam și la început, are butoane capacitive, care pot controla redarea melodiilor incluse în aplicația ROG Remix. Câteva piese de-ale lui Alan Walker pot fi ascultate atunci când cutia este conectată la computer prin USB și poți controla redarea cu un buton play/pause, poți mări sau scădea viteza sau volumul de redare și poți activa diverse sample-uri audio de pe butoanele dedicate.

Există și câteva animații care apar pe ecranul laptop-ului atunci când faci asta. Totuși, merită menționat faptul că acest „accesoriu” nu este tocmai un dispozitiv de DJ, ci mai degrabă un bonus tematic, similar cu o jucărie de la Happy Meal.

Tot în cutia laptop-ului sunt livrate și alte câteva accesorii din material textil: o husă pentru laptop cu design inspirat de Alan Walker, șosete cu logo-ul ROG și ale artistului, cât și o șapcă cu elemente reflectorizante.

Laptop-ul ROG Zephyrus G14 în ediția Alan Walker se lansează și în România la prețul de 8.299 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult