Bentley Notebook: un must-have pentru fetele de Bamboo

23.07.2008
Bentley Notebook: un must-have pentru fetele de Bamboo

Stilatele doamne şi domişoare din showbiz-ul dâmboviţean, care ţin prima pagină a tabloidelor cu noile lor achiziţii de fiţe, au acum un nou motiv de a cheltui banii mogulilor în numele mistuitoarei iubiri ce le macină zi şi noapte: laptop-ul de lux Bentley. Costă aproximativ 13.000 de euro, iar configuraţia este de departe cel mai nesemnificativ aspect. De altfel, nimeni nu s-a obosit să descopere misterul din interiorul notebook-ului deghizat în poşetă. Ştim doar că dispune de un HDD de 160 GB şi sistem de operare Microsoft Vista.

Bentley Notebook

Brand-ul Bentley de pe carcasa acoperită cu piele mai naturală decât “limonadele” de 100 RON din Bamboo face însă toţi banii – el le va aduce pe frumoasele parvenite în lumina reflectoarelor, la evenimentele mondene unde pur şi simplu nu se pot prezenta fără ceva care să le ateste supremaţia materială. Păcat că astfel de spectacole proaste au parte de destui spectatori.

Bentley Notebook

Cei interesaţi să cumpere notebook-ul Bentley trebuie să mai aştepte un pic, până la sfârşitul verii. Prezentarea oficială va avea loc chiar astăzi, în cadrul Salonului Auto de la Londra (23 iulie – 3 august).

Bentley Notebook

Urmărește Go4IT.ro pe Google News