Dell a prezentat noua gamă de laptopuri pentru acasă

23.11.2011
Dell a prezentat noua gamă de laptopuri pentru acasă

Dell, o companie cunoscută îndeosebi pentru gama de produse adresate companiilor şi utilizatori din mediul business, şi-a anunţat intenţiile pentru o mai mare implicare în promovarea produselor destinate pentru utilizatori finali. Cu ocazia evenimentului desfăşurat marţi, 22 noiembrie, Dell a prezentat noua ofertă de laptopuri pentru piaţa din România, compusă din modele adresate utilizatorilor finali.

Dell Inspiron Q17R Switch Dell Inspiron Q15R Switch

Poate cele mai reprezentative modele pentru noua strategie a companiei sunt Dell Inspiron Q15R Switch şi Inspiron Q17R Switch, echipate cu procesoare Intel Core i3 şi Core i5 din familia Sandy Bridge.

Dell - capace interschimbabile pentru laptopuri din seria Inspiron

Elementul de noutate este însă posibilitatea de personalizare a carcasei, cu ajutorul selecţiei de capace interschimbabile ce pot fi aplicate pe spatele ecranului. Disponibile în mai multe versiuni de culoare şi modele, capacele opţionale pot fi achiziţionate pentru aproximativ 28 euro fiecare.

Dell XPS 15z

Dell XPS 15, XPS 15z şi XPS 17 sunt create pentru multimedia şi puse în valoare de sistemul audio foarte performant, capabil să ofere o audiţie de bună calitate mulţumită includerii unui subwoofer JBL, responsabil de redarea gamei frecvenţelor joase.

Dell XPS 15

Din ofertă nu puteau lipsi laptopurile Alienware, adresate pasionaţilor de jocuri PC. Caracterizate în primul rând de o configuraţie hardware de top, laptopurile din gama Alienware sunt puse în valoare de construcţia solidă şi designul expresiv, ce nu lasă uitate detalii cum ar fi tastatura şi trackpad-ul iluminate.

Dell Alienware

O altă noutate pentru ţara noastră este şi garanţia garanţia Dell Next Business Day. Aceasta presupune deplasarea unul angajat Dell la domiciliul sau locul de muncă al clientului în nu mai mult de 24 ore de la anunţarea telefonică a unei defecţiuni, completă cu descrierea problemei semnalate. În funcţie de descrierea furnizată de client şi evaluarea făcută de tehnicianul Dell, produsul defectat va fi reparat pe loc, prin înlocuirea subansamblelor afectate. Dacă defecţiunea este mai gravă şi nu permite repararea imediată, termenul de soluţionare a garanţiei poate fi prelungit până la 48 ore.

Dell Alienware

Politica de garanţie Next Business Day este oferită automat pentru toate laptopurile din gama Alienware şi XPS, iar opţional şi pentru modelele din gama Inspiron, ca serviciu taxat suplimentar la achiziţionarea produsului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News