Fujitsu prezintă Lifebook UH90, laptopul cu ecran touch de 3200×1800 pixeli

05.06.2013
Fujitsu prezintă Lifebook UH90, laptopul cu ecran touch de 3200x1800 pixeli

Lansarea de către Intel a noii serii de procesoare Haswell a dat startul unei noi generaţii de portabile, din care face parte şi modelul Lifebook UH90 de la Fujitsu. Realizat în jurul unei platforme Intel cu eficienţă superioară în privinţa consumului de energie, noul laptop Fujitsu foloseşte rezerva bateriei pentru alimentarea unui ecran touch cu rezoluţie ultra-densă, de 3800×1800 pixeli, realizat folosind tehnologie IGZO dezvoltată de Sharp.

Fujitsu Lifebook UH90

Laptopul cu ecran de 14 inch este echipat cu un procesor Intel Core i5 ULV la 1.6GHz şi hard disk hibrid de capacitate 500GB, prevăzut memorie NAND Flash pentru optimizarea performanţelor în aplicaţii.

Pentru acasă, Fujitu pune la dispoziţie şi o selecţie de PC-uri All-In-One înzestrate cu procesoare Haswell. Adăpostit într-o carcasă foarte suplă, dar prevăzută cu sistem audio performant şi ecran de 23 inch, Fujitsu Esprimo FH78 este un PC cu procesor Core i7 la 2.4GHz, optimizat pentru activităţi multimedia şi vizionarea de filme. Alături de sistemul audio 2.1 cu difuzoare Pioneer, pachetul cu accesorii mai oferă şi o telecomandă MediaCenter complet utilată, respectiv set de tastatură şi mouse wireless.

Fujitsu Esprimo FH78

Suplimentar, Fujitsu a actualizat cu procesoare Haswell şi seria de portabile Lifebook AH, ridicând la 6.4 ore autonomia modelului AH45, respectiv 7.9 ore pentru modelul AH42, echipat cu procesor Pentium la 2.4 GHz.

Pentru început, Fujitsu va oferi noile produse doar cumpărătorilor japonezi, începând luna iunie. Din păcate preţurile de vânzare şi disponibilitatea în alte regiuni ale lumii nu sunt cunoscute momentan.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult