Honor anunță un parteneriat cu Microsoft. Confirmă primul său laptop cu Windows 11

19.09.2021
Honor anunță un parteneriat cu Microsoft. Confirmă primul său laptop cu Windows 11

Honor pare să fie următorul „Huawei”, dacă va continua să evolueze așa cum a făcut-o în 2021 pe piața de smartphone-uri. Compania a reușit în mai puțin de un an să aducă smartphone-uri noi și performante prin noi parteneriate cu companii americane. Pe lângă Qualcomm și Google, Honor are acum un parteneriat cu Microsoft, cu ajutorul căruia va aduce pe piață în curând un nou laptop echipat cu Windows 11.

Honor va lansa MagicBook V 14 în cadrul unui eveniment de lansare în China

Anunțul parteneriatului dintre Honor și Microsoft vine alături de confirmarea unui eveniment de prezentare „Honor Smart Life”, care va avea loc pe 26 septembrie în China. Aici va fi prezentat în premieră laptop-ul Honor MagicBook V 14, unul dintre primele modele confirmate deja cu Windows 11 preinstalat din fabrică. Nu este clar ce specificații hardware va include acesta, dar știm că va folosi două camere foto de 5 megapixeli.

Acest lucru ar sugera că este un laptop de productivitate, potrivit pentru munca remote, care ar trebui să ofere o calitate superioară pentru apeluri video față de camerele web integrate pe alte laptop-uri. Nu în ultimul rând, CEO-ul Honor, George Zhao, spune că parteneriatul cu Microsoft va permite în viitor o mai bună integrare a dispozitivelor sale cu computere echipate cu Windows.

Honor magicbook v 14

Se zvonește că în cadrul evenimentului Honor Smart Life, compania chineză ar putea să prezinte și produse din alte categorii, pe care nu le-a explorat încă de la separarea de Huawei. Este vorba despre televizoare inteligente, tablete și smartwatch-uri.

Momentan, încă așteptăm lansarea oficială a smartphone-urilor Honor în Europa. În România, compania încă nu a anunțat disponibilitatea produselor sale, însă compania a avut o prezență pe piața noastră în trecut, deci ne așteptăm să vedem din nou în viitor și telefoane, laptop-uri sau alte produse sub brandul Honor.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult