HP Sleekbook 14 şi 15 – sisteme ultrabook în variantă AMD

20.09.2012
HP Sleekbook 14 şi 15 - sisteme ultrabook în variantă AMD

HP extinde oferta Sleekbook de laptopuri ultraportabile cu două noi modele de 14 şi 15 inch, bazate pe hardware AMD.

HP Pavilion Sleekbook 14

La fel ca suratele din gama Ultrabook, Sleekbook-urile cu procesoare AMD se fac remarcate prin construcţia extrem de suplă şi greutatea redusă, trăsături ce sunt oferite la un preţ apropiat sistemelor laptop obişnuite.

Noile modele Pavilion Sleekbook 14 şi Pavilion Sleekbook 15 folosesc ecrane cu rezoluţie 1366×768 pixeli şi sistem audio cu tehnologie Dolby Advanced Audio.

HP Pavilion Sleekbook 15 - văzut din lateral

În carcasa de numai 21 mm ​grosime şi greutate 1.8 Kg găsim o configuraţie cu procesor AMD APU, ce poate include ca dotare opţională şi o placă video din seria Nvidia GeForce, pentru performanţe superioare în jocuri. În funcţie de bugetul disponibil, putem avea până la 8 GB memorie RAM şi HDD de 1 TB.

Pe partea de conectivitate avem porturi USB 3.0 şi HDMI. Pentru preţul plătit primim tastatură chiclet şi touchpad capabil să interpreteze comenzi specifice noii interfeţe Windows 8, dar nu şi ecran cu interfaţă touch. Versiunea cu ecran de 15 inch oferă în plus şi grup de taste numerice.

HP Pavilion Sleekbook 15

HP Pavilion Sleekbook 14 şi Sleekbook 15 vor putea fi achiziţionate pentru 499 şi 559 dolari, după evenimentul de lansare Windows 8 ce va avea loc în data de 26 octombrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult