Inhon Blade 13 Carbon, cel mai subţire şi mai uşor laptop din lume

Inhon Blade 13 Carbon, cel mai subţire şi mai uşor laptop din lume

Inhon International este un producător ODM originar din Taiwan care a fost fondat în 2008, compania intrând la începutul acestui an şi pe piaţa retail din această ţară prin lansarea unui telefon Android şi a unei linii Ultrabook. Cel mai recent produs al său, laptopul Blade 13 Carbon, îi va aduce în mod sigur mai multă notorietate deoarece acesta este cel mai subţire şi cel mai uşor laptop din lume.

Noul produs Inhon, care va fi disponibil în Taiwan începând cu luna iunie, a reuşit să detroneze modelele Lavie de la NEC, care şi-au adjudecat până acum supremaţia acestor topuri. Cu o greutate de 870 de grame şi o grosime de 10,7 milimetri, Blade 13 Carbon este un produs foarte interesant, mai ales că aceste trăsături nu-i penalizează şi performanţele.

Oferind un ecran cu diagonală de 13,3” şi rezoluţie Full HD, Blade 13 Carbon este motorizat de procesoare Intel Core i5 sau Core i7, 4 GB memorie RAM şi stocare internă SSD de 128 sau 256 GB. În cazul în care utilizatorii doresc un produs ceva mai solid, acesta va fi disponibil şi într-o versiune cu carcasă fabricată din fibră de sticlă, grosimea acestuia urmând să urce însă la 12,6 milimetri iar greutate să atingă 1195 de grame.

Modelul va avea un preţ de 1350 de dolari, în timp ce versiunea mai rezistentă va avea un preţ ceva mai mic, de circa 1000 de dolari, însă cel mai probabil că acest model nu va părăsi zona Orientului Îndepărtat.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News