Lenovo extinde portofoliul de dispozitive ThinkPad din Romania

06.07.2018
Lenovo extinde portofoliul de dispozitive ThinkPad din Romania

Lenovo completează portofoliul ThinkPad cu noi produse din seriile ThinkPad X, T şi L.

Cu o gamă variată de dispozitive portabile, desktopuri şi monitoare, noul portofoliu include următoarele serii de dispozitive:

ThinkPad X1

Recomandate drept cele mai subţiri, uşoare şi elegante dispozitive pentru profesionişti, portabilele din seria ThinkPad X1 au primit inovaţii la nivelul ecranului, al funcţiei de confidenţialitate şi al conectivităţii. Dispozitivele X1 Carbon şi X1 Yoga sunt echipate cu Amazon Alexa şi un ecran de calitate superioară cu Dolby Vision HDR3.

Gama de produse introduce ThinkShutter, un capac glisant pentru camera web a dispozitivului care sporeşte încrederea în siguranţa camerei.

Potrivit Lenovo, modelul X1 Yoga este singurul laptop convertibil din lume cu pen integrat şi capabilităţi de conectivitate LTE-A. De asemenea, modelul X1 Carbon este cel mai uşor laptop de business de 14” din lume, cu o carcasă realizată dintr-un compus avansat de fibră de carbon Acesta este disponibil şi în versiune cu ecran tactil şi baterie cu o durată de viaţă de până la 15 ore.

Preţurile încep de la 8.599 Lei pentru ThinkPad X1 Carbon, de la 10.999 Lei pentru modelul X1 Yoga.

Lenovo ThinkPad T

Echipată cu procesoare Intel Core 8th gen, seria ThinkPad T este lider în materie de securitate la nivelul clasei sale de produse graţie camerei IR, a cititorului de amprente şi ThinkShutter Camera Privacy pentru protecţia datelor valoroase ale utilizatorului.

Seria LenovoThinkPad T580 poate fi configurată cu placă video dedicată şi ecrane premium, suportând până la rezoluţie UHD. Dispozitivele oferă posibilitatea instalării unei baterii de capacitate superioară, oferind până la 27 de ore de autonomie.

Cu o greutate de 1,3 kg, ThinkPad T480s este unul dintre cele mai uşoare laptop-uri de business din categoria sa.

Preţurile încep de la 6.999 Lei pentru ThinkPad T480, de la 7.299 Lei pentru modelul T480s şi de la 6.299 Lei pentru ThinkPad T580

Seria ThinkPad X

Testate conform standardelor de durabilitate Mil-Spec, dispozitivele din seria ThinkPad X pot funcţiona în cele mai neprimitoare locuri din lume. Acestea dispun de funcţie pentru încărcare rapidă, care oferă 80% din puterea bateriei în 60 de minute.

ThinkPad X280 oferă până la 16,6 ore de funcţionare, iar X380 Yoga are o autonomie a bateriei de până la 13,6 ore. X280 este cu 20% mai uşor (1,17 kg) şi 15% mai subţire (17,4 mm) faţă de predecesorul său. Modelul X380 Yoga optimizează experienţa utilizatorului final cu ajutorul stiloului Active Pen şi facilitează accesul securizat graţie camerei IR şi funcţiei Windows Hello.

Preţul pentru ThinkPad X280 începe de la 6.999 Lei, iar preţul pentru ThinkPad X380 Yoga porneşte de la 7.499 Lei.

Seria ThinkPad L

Laptopurile de 14” şi 15” au fost regândite pentru a fi mai subţiri şi uşoare, împreună cu noul dispozitiv de 13” oferind clienţilor o mai mare varietate de opţiuni.

Opţional, acestea pot fi configurate cu ecran multi-touch, soluţiile de andocare complete şi procesoarele Intel Core 8th gen. ThinkPad L580 poate fi echipat şi cu noile plăci grafice dedicate AMD.

Preţurile noilor dispozitive ThinkPad pornesc de la 4.699 Lei pentru modelul L380 Yoga, de la 4.199 Lei pentru L380, de la 4.299 Lei pentru L480 şi de la 4.799 Lei pentru L580.

Monitorul ThinkVision P32u

ThinkVision P32u este un ecran UHD 4K cu capabilităţi multiple în materie de spaţiu de culoare.

Acesta oferă un ecran de 32”, acomodat într-o carcasă cu margini înguste şi integrează porturi de intrare şi ieşire Thunderbolt 3.

Confortul utilizatorului este sporit de un suport flexibil cu ajutorul căruia monitorul poate fi ridicat, aplecat, rotit şi pivotat.

Monitorul ThinkVision P32u va fi disponibil la preţul de 4.799 Lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult