Lenovo Legion Slim 7i ar putea fi cel mai puternic laptop de gaming cu greutate sub 2kg

01.09.2020
Lenovo Legion Slim 7i ar putea fi cel mai puternic laptop de gaming cu greutate sub 2kg

Parte din oferta de toamnă, Legion Slim 7i este cel mai subțire laptop de gaming lansat până acum de Lenovo folosind brandul Legion.

Cu greutate de numai 1.86 kg, versiunea mai performantă a modelului Legion 5i vine echipat cu tehnologia Nvidia Optimus și o placă video din seria GeForce RTX 2060 cu suport Max-Q. Mulțumită tehnologiei Optimus, Legion Slim 7i poate comuta instantaneu într-un mod cu consum redus de energie atunci când sunt rulate aplicații mai puțin intensive, totodată păstrând disponibilă întreaga putere oferită de GPU pentru activități intensive, cum sunt sesiunile de jocuri PC. În teorie, acest lucru ar trebui să îmbunătățească autonomia bateriei fără compromisuri asupra performanțelor obținute. De ajutor pentru maximizarea nivelului de performanță este și tehnologia Max-Q Dynamic Boost, care permite sistemului să transfere marja de consum/căldură a CPU spre GPU în timpul activităților precum jocurile, sporind astfel performanțele 3D cu până la 10%.

Lenovo Legion Slim 7i, soluție pentru gaming ultra-portabil

Legion Slim 7i vine echipat cu acumulator de 71 WHr, care promite o autonomie de până la 7,75 ore și suportă încărcare rapidă. Îmbunătățind capabilitățile de răcire, Lenovo a făcut mărit cu 31% capacitatea sistemului de admisie a aerului, rezultând un flux de aer spre procesor și GPU crescut cu 115%, comparat cu versiunile anterioare.

Laptopul vine echipat cu procesor Intel Core i9 HK 10th Gen, poate fi configurat cu până la 32GB memorie RAM și SSD de 2TB. Ecranul de 15.6 inch poate fi de tip 4K/60Hz sau Full HD/144Hz (mai potrivit pentru competiții eSports). Experiența vizuală este completată cu sunet Dolby Atmos și tastatură TrueStrike cu iluminare RGB, proiectată de Corsair.

Disponibil în versiuni carcasă de aluminiu cu finisaj de culoare gri, Lenovo Legion Slim 7i va fi disponibil începând cu luna octombrie cu prețul de 1329 dolari în configurația de bază.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult