Lenovo prezinta noi dispozitive din gama YOGA

02.09.2016
Lenovo prezinta noi dispozitive din gama YOGA

Lenovo îşi extinde familia Yoga cu un nou PC cu Windows 10 şi o tabletă cu Android: modelul convertibil Yoga 910 şi tableta Yoga Tab 3 Plus.

Laptopul convertibil Yoga 910 este cel mai subţire laptop de acest tip din lume dotat cu procesor Intel Core i, capabil să ofere până la 15,5 ore de mobilitate cu fiecare încărcare a bateriei. Tableta Yoga Tab 3 Plus este recomandat pasionaţilor de filme şi divertisment care se află mereu în mişcare, oferind ecran 2K şi difuzoare JBL, respectiv o durată de funcţionare a acumulatorului de peste 18 ore. 

Lenovo a conceput cele mai recente produse Yoga plecând de la un studiu amplu privind utilizatorii şi feedback-ul primit de la aceştia. De aceea, fiecare gamă Yoga aduce noi tehnologii, precum cititorul de amprente integrat în Yoga 910 care simplifică autentificarea.

Cel mai nou model Yoga ultra-subţire măsoară doar 14,3 mm grosime şi este printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piaţă, dotat cu procesoare Intel Core i7 de a 7-a generaţie. Lenovo Yoga 910 este disponibil în două variante, cu ecran 4K sau Full HD. Ambele opţiuni sunt prevăzute cu un ecran aproape fără margini (ramă de 5 mm) şi 100% acoperire a gamei cromatice sRGB.

Prin simpla atingere a unui deget pe cititorul de amprente, utilizatorii se pot autentifica rapid cu ajutorul Windows Hello – nu este necesară introducerea unei parole. De asemenea, Lenovo App Explorer permite utilizatorilor să-şi personalizeze PC-ul cu aplicaţii populare precum Skype, Facebook sau Netflix.

Laptopul convertibil Yoga 910 este oferit într-o carcasă nouă unibody complet metalică – disponibilă în variantele Champagne Gold, Platinum Silver şi Gunmetal. Dispozitivul păstrează balamaua tip „curea de ceas”, precum şi modurile de utilizare flexibile, care permit utilizatorilor să tasteze în modulul laptop, să facă prezentări în modulul stand, să urmărească filme în modulul tent sau să navigheze în modulul tabletă. Balamaua tip „curea de ceas” oferă acum o tranziţie mai lină şi mai precisă între moduri.

Tableta Yoga Tab 3 Plus oferă un ecran 2K de 10,1”, sunet Dolby Atmos asigurat de patru difuzoare JBL orientate spre faţă şi patru moduri de vizionare separate. De asemenea, prin intermediul Lenovo Media Cast, utilizatorii pot partaja conţinut audio (prin Bluetooth) şi video (prin Miracast) către Yoga Tab 3 Plus de pe orice alt dispozitiv. Yoga Tab 3 Plus păstrează flexibilitatea totală consacrată prin cele patru moduri pentru a livra portabilitate deplină indiferent de conţinutul vizualizat de utilizator: stand, tilt, hold sau hang. Yoga Tab 3 Plus este echipată cu un acumulator de 9300 mAh cu funcţia de gestionare inteligentă a energiei care asigură o durată de funcţionare de peste 18 ore şi un încărcător rapid de 24w.

Preţuri şi disponibilitate:

  • Preţul Yoga 910 începe de la 1499 euro cu TVA. Dispozitivul va fi disponibil din luna octombrie 2016.
  • Preţul Yoga Tab 3 Plus începe de la 299 euro cu TVA. Tableta va fi disponibilă din luna noiembrie 2016
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult