Lenovo X1 Carbon va fi disponibil în versiune touchscreen din decembrie

21.11.2012
Lenovo X1 Carbon va fi disponibil în versiune touchscreen din decembrie

Cei de la Lenovo par încrezători în viitorul Windows 8, în ciuda dezamăgirii unor utilizatori şi chiar a celor de la Microsoft, compania lansând o serie largă de produse care folosesc noul sistem de operare. După ThinkPad Twist, IdeaPad Lynx, ThinkPad Tablet 2 şi seria C All-in-One, a venit şi rândul nu chiar atât de vechiului laptop X1 Carbon să facă saltul la ecranul tactil.

Actualizându-şi site-ul mai repede decât şi-ar fi dorit, din moment ce compania nu a trimis încă un comunicat de presă şi a retras între timp şi pagina dedicată, Lenovo a făcut publică lansarea în luna decembrie a unei versiuni actualizate a impresionatului , dar şi costisitorului, produs.

Pagina produsului nu a oferit prea multe detalii suplimentare, aspectele noi fiind implementarea unui suprafeţe tactile cu zece puncte de contact deasupra ecranului cu diagonală de 14” şi rezoluţie de 1600 x 900 pixeli şi livrarea cu noul Windows 8. Putem presupune că toate componentele vor fi similare, începând de la carcasa fabricată din fibră de carbon şi policarbonat şi terminând cu procesorul Intel Core i7-3667U, stocarea SSD cu o capacitate de 256GB şi cei 8GB de memorie RAM.

Mai multe detalii vom afla însă în cursul lunii următoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video