Panasonic Toughbook are haine noi

28.09.2007
Panasonic Toughbook are haine noi

Panasonic şi-a restructurat complet linia de notebook-uri Toughbook, cu 4 noi modele la fel de rezistente, dar mult mai performante şi aspectoase. În mare, laptop-urile au la bază platforma Intel Santa Rosa, cel puţin 1 GB memorie RAM, spaţiu de stocare considerabil şi card reader SDHC. Sistemul de operare oferit este desigur Windows Vista Business.

De la mic la mare, primul la apel este Panasonic R7, ultra portabilul cu diagonală de 10,4″ ce cântăreşte doar 940 g şi beneficiază de autonomie de peste 7 ore. În interior se găseşte un procesor foarte economic, Intel Core 2 Duo de 1.06 GHz şi un HDD de 80 GB. Panasonic eforă şi o versiune exclusivistă, R7 Premium Edition, cu CPU la 1,2 GHz şi capacitate de stocare de 250 GB, la preţul de 2300 $.

Panasonic R7

În categoria 12,1″, japonezii oferă două modele: T7 şi W7, ambele echipate cu procesoare U7500 (1,06 GHz). T7 are o baterie mai mare, ce îi asigură autonomie de aproape 10 ore, faţă de doar cele 5 ale lui W7. Acesta din urmă însă beneficiază de atuul unui cititor de DVD-uri, pe care T7-le nu îl are.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este Panasonic Toughbook R7. Cu o carcasă ultra rezistentă, ce te asigură că laptopul nu va păţi nimic chiar dacă îl scapi de la 1 m, R7-le este o bijuterie pentru cei ce utilizează un laptop în munca de teren. Procesorul Intel Core 2 Duo la 1,6 Ghz, HDD-ul de 80 GB şi unitatea cu inscriptor DVD sunt doar câteva din caracteristicile sale tehnice. Iar preţul? În jur de 2300$.

Panasonic Toughbook Y7

Noua linie Panasonic Toughbook va fi disponibilă pe piaţă din această toamnă. Partenerele omului de afaceri activ, laptopurile din această serie au fost întotdeauna apreciate pentru robusteţea construcţiei şi pentru fiabilitate. În plus, ele acum sunt cumulate cu un exterior estetic, şi nu în ultimul rând, performanţe de vârf.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News