Prima tabletă Samsung cu Windows 8 soseşte anul viitor

10.11.2011
Prima tabletă Samsung cu Windows 8 soseşte anul viitor

Samsung îşi va diversifica portofoliul de tablete Android şi cu modele dedicate sistemului de operare Windows 8. Informaţia a fost confirmată de Uhm Kyu Ho, directorul de marketing şi vânzări al Samsung.

Sliding PC 7 Series

Prima tabletă Samsung cu Windows 8 este bazată pe o versiune îmbunătăţită a modelului Samsung Sliding PC 7 Series, un tablet PC creat pentru Windows 7 şi echipat cu ecran tactil şi tastatură slide.

Design-ul Seriei 7 de tablet PC-uri îmbie avantajele unui laptop cu versatilitatea unei tablete, oferind un ecran tactil de 10.1 inch pentru web browsing şi divertisment, sub care găsim o tastatură normală şi trackpad, la care putem apela atunci când desfăşurăm activităţi mai complexe.

Cu o construcţie nu la fel de suplă ca o tabletă tradiţională şi un preţ pe măsură, tablet PC-urie Samsung cu Windows 8 sunt mai degrabă un produs de nişă, adresat utilizatorilor din mediul business, atraşi de mirajul ecranelor multi-touch dar încă nepregătiţi să abandoneze definitiv confortul unui laptop.

Prima tabletă Samsung cu sistem de operare Windows 8 va fi lansată abia după jumătatea anului viitor. Vestea bună pentru cei dispuşi să achiziţioneze actualul model Sliding PC 7 Series , livrat cu Windows 7, este că Samsung va oferi actualizarea la Windows 8 după ce platforma va fi lansată oficial. Compania nu a specificat însă dacă acest update este oferit gratuit sau contra cost.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News