Primele imagini cu Asus Zenbook Prime UX31A şi UX21A

26.04.2012
Primele imagini cu Asus Zenbook Prime UX31A şi UX21A

Cunoscătorii sunt foarte entuziasmaţi când aud de un ecran IPS la un laptop. Acesta promite o calitate excelentă a imaginii şi unghiuri de vizibilitate foarte mari. Din păcate, autorul nu este entuziasmat de o rezoluţie de 1920×1080 pixeli pe un ecran de 11.6”, aşa cum promite Asus pentru viitorul său model Zenbook Prime UX21A. Este drept că utilizatorul va putea opta pentru modelul de 13” cu un ecran la fel de bun şi cu aceeaşi rezoluţie. Au apărut primele imagini cu urmaşele seriei Zenbook şi producătorul se pare că le va oferi titulatura Prime, ca la tablete.

Asus Zenbook Prime UX31A

Asus Zenbook Prime UX31A şi UX21A par să fie aproape identice la nivel constructiv cu Zenbook UX31 şi UX21. Se poate observa însă tastatura iluminată, cu taste negre de această dată. Cei care au avut posibilitatea să le fotografieze nu a putut să verifice specificaţiile. Este foarte posibil ca procesoarele din dotare să fie modele ULV din seria Ivy Bridge, pe care Intel nu le-a anunţat încă.

Asus Zenbook Prime UX31A şi UX21A

Se pare c-ar exista posibilitatea integrării unei plăci video dedicate de la Nvidia, cu nucleu Kepler, însă Asus nu vrea s-o confirme. Pe de altă parte, această opţiune nu este neapărat utilă. Spaţiul în carcasă este destul de redus şi cu greu ar putea găzdui o placă video semnificativ mai puternică decât cea integrată Intel HD Graphics 4000. Lansarea oficială a ultrabook-urilor Asus Zenbook Prime va avea loc probabil în a doua jumătate a acestui an.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News