Samsung anunță Galaxy Book Go, un laptop Windows 10 cu chipset Snapdragon

03.06.2021
Samsung anunță Galaxy Book Go, un laptop Windows 10 cu chipset Snapdragon

Galaxy Book Go este un laptop ultraportabil cu Windows 10 și performanțe competitive, care încearcă să convingă folosind argumentul prețului accesibil.

Disponibil și în versiune 5G, Galaxy Book Go folosește noul chipset Snapdragon 7c Gen 2, anunțat abia luna trecută de gigantul Qualcomm. Laptopul vine cu 4GB sau 8GB memorie RAM, respectiv 64GB sau 128GB stocare internă cu format eUFS. Specificațiile la nivel de smartphone sunt contrazise doar de ecranul LCD cu diagonală 14” și rezoluție 1080p. Fără pretenții pentru stabilirea unui record în materie de greutate și suplețe, portabilul vine într-o carcasă de 14.9 mm grosime și 1.38Kg.

Cu preț de 349 dolari, portabilul oferă doar conectivitate Wi-Fi.

Galaxy Book Go

În schimb, modelul 5G se alege cu chipsetul mai puternic Snapdragon 8cx Gen 2, prevăzut cu acces la rețele de internet mobil la viteze 5G.

Pentru ambele modele, lista dotărilor este completată cu webcam 720p, ieșire pentru căști de tip jack 3.5 mm, doi conectori USB-C și unul USB-A, respectiv slot micro SD pentru suplimentarea memoriei interne.

Ambele versiuni Galaxy Book Go vor intra la vânzare începând cu data de 10 iunie, cel puțin pentru piața din SUA.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult