UPDATE: HP Spectre XT – ultrabook-ul premium de 13.3”

10.05.2012
UPDATE: HP Spectre XT - ultrabook-ul premium de 13.3”

UPDATE: Vă prezentăm un hands-on şi câteva imagini de la lansarea oficială din Shanghai a lui HP Spectre XT.

Lansarea lui HP Spectre XT din Shanghai

HP Spectre XT - hands-on

HP a reuşit să impresioneze din nou cu designul ultrabook-urilor sale. După Envy 14 Spectre, iată că avem un nou concurent pentru piaţa ultra-portabilelor, HP Spectre XT. Carcasa din Gorilla Glass a fost dată la o parte şi producătorul a folosit de data aceasta magneziu pentru a obţine un model de 13.3” foarte subţire şi uşor. Ultrabook-ul se laudă cu doar 14,5 mm grosime în punctul cel mai subţire. De asemenea, el cântăreşte mai puţin de 1,4 kg. Cât despre desing, vă lăsăm să-l apreciaţi singuri în imaginile de mai jos.

HP Spectre XT - un design excepţional

Ultrabook-ul va fi motorizat de viitoarele procesoare ULV din seria Ivy Bridge de la Intel. Modelul de bază va avea un preţ de 1.000 $, în configuraţie fiind incluse un SSD de 128 GB şi 4 GB RAM. Va exista şi o versiune cu un SSD de 256 GB. Tehnologia Beats Audio este prezentă, aşa cum putem observa şi din logo-ul de pe grila de la baza ecranlui. La capitolul conectori putem nota două porturi USB, un port HDMI şi o mufă LAN. Pe lista de dotări vom găsi WiFi 802.11n, Bluetooth, Intel WiDi şi tastatura iluminată.

HP Spectre XT - ultraportabil premium de 13.3"

HP Spectre XT va fi disponibil peste ocean începând din 8 iunie. Nu vă putem spune nimic momentan în legătură cu disponibilitatea lui în România.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News