Xiaomi lansează Mi Notebook Air 4G, un ultrabook cu buget redus

23.12.2016
Xiaomi lansează Mi Notebook Air 4G, un ultrabook cu buget redus

Urmând modelului Mi Notebook Air dezvăluit în această vară, noul model ultrabook adaugă conectivitate 4G şi abonament cu 4GB trafic de date inclus.

Dezvăluit pentru piaţa din China, noul portabil disponibil în variante cu ecran de 12.5” şi 13.3” vine în carcasă de numai 14.8 mm grosime şi greutate 1.07 KG (1.28Kg pentru modelul de 13.3”), fiind cu nimic mai prejos de ofertele producătorilor consacraţi.

Configuraţia standard include procesor Core i5-6200U, placă video dedicată din seria Nvidia Geforce 940 MX şi o cantitate de 8 GB memorie RAM DDR4.

Preţurile pornesc de la 680 dolari pentru modelul de 12.5” şi 1010 dolari pentru varianta cu acces la internet 4G şi trafic de  date inclus.

Din păcate, nu sunt disponibile informaţi privind o eventuală lansare a acestui portabil şi pentru pieţele de desfacere internaţionale, însă doritorii îl pot comanda din ofeta magazinelor care includ serviciu pentru livrare internaţională, în acest caz suportând costuri suplimentare asociate taxelor vamale.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult