Xiaomi lansează Mi Notebook Pro, o alternativă pentru gama de portabile MacBook Pro a rivalului Apple

11.09.2017
Xiaomi lansează Mi Notebook Pro, o alternativă pentru gama de portabile MacBook Pro a rivalului Apple

Fără a lăsa prea mult loc de interpretări, Xiaomi extinde oferta de laptopuri care include deja seriile Mi Notebook Air şi Notebook Pro cu un nou produs adresat fanilor Apple dornici să beneficieze o experienţă premium la un preţ mai bun. De data aceasta sunt vizaţi profesioniştii, foşti sau actuali utilizatori de portabile MacBook Pro.

Proiectat pentru a oferi un nivel ridicat de performanţă într-un pachet cât mai suplu şi elegant, Xiaomi Mi Notebook Pro foloseşte procesoare Intel Core 8th gen şi dispune de accelerator grafic NVIDIA GeForce MX150, util pentru accelerarea sarcinilor de compresie video şi randări. Pentru scopul propus, Xiaomi a implementat un sistem de răcire cu două ventilatoare simetrice, cuplat unor radiatoare din cupru conectate pe lungimea carcasei folosind heatpipe-uri.

Portabilul cu format 15.6” şi ramă îngustă dispune de un ecran optimizat pentru editare video şi imagine, protejat în spatele unui scut din sticlă Gorilla Glass 3. Sunetul este lăsat în seama unor difuzoare stereo purtând semnătura Harman Infinity, asistate cu procesare Dolby Atmos.

Lista dotărilor continuă cu interfaţă de reţea Wi-Fi AC cu două antene, senzor de amprente, conector USB-C şi acumulator de 60Whr cu funcţie de încărcare rapidă, slot SD card 3-in-1, touch pad cu suprafaţă generoasă şi o tastatură optimizată pentru folosire intensivă.

Xiaomi Mi Notebook Pro este listat în oferta magazinelor din China la preţul de 1100 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult