Lidl vinde noi produse Parkside pentru reparații și siguranță rutieră

19.02.2024
Lidl vinde noi produse Parkside pentru reparații și siguranță rutieră

Lidl aduce o gamă variată de produse pentru lucrări de întreținere și siguranță rutieră. Oferta este disponibilă de luni, 19 februarie, până duminică, 25 februarie.

Mașina de înșurubat Parkside este un instrument versatil, perfect pentru proiectele de bricolaj. Cu un cuplu maxim de desfacere de 500 Nm și un cuplu maxim de strângere de 100 Nm, această mașină își face treaba cu ușurință.

Cu 4 tubulare incluse și un element de fixare a accesoriilor pătrat de 1/2, acesta este un instrument esențial pentru orice garaj sau atelier. Disponibil la doar 199 RON, produsul este o achiziție accesibilă pentru toți cei ce doresc să facă reparații acasă.

Cameră de bord OSRAM este un alt produs care oferă siguranță și protecție în trafic. Cu senzor G pentru modul de parcare, această cameră de bord înregistrează toate evenimentele importante pe drum. Dotată cu vedere de noapte îmbunătățită și un unghi de filmare de 100 grade, vă asigură înregistrarea în orice situație. Disponibilă la doar 229 RON, este un investiție mică pentru siguranță pe drum, cu un raport calitate-preț foarte bun.

La ce preț este oferit aspiratorul umed-uscat cu funcție de suflare

Pompă de ulei este un instrument esențial pentru întreținerea vehiculelor. Cu un debit de ulei de motor de aproximativ 0,2 L/min și de 1,5 L/min pentru motorină și termoulei, această pompă este ideală pentru schimbările de ulei și alte lucrări de întreținere. Disponibilă la doar 59,99 RON, este o achiziție accesibilă pentru orice șofer care ține la întreținerea mașinii sale.

De asemenea, Lidl mai vinde și un aspirator umed-uscat cu funcție de suflare, disponibil la prețul de 199 RON. Produsul are o putere de aspirare de 200 Airwatt cu un volum al recipientului de 19,8L.

Toate aceste produse sunt disponibile în magazinele Lidl, la prețuri foarte accesibile. De asemenea, fiind vorba despre producători precum Parkside sau OSRAM, avem un raport calitate-preț excelent. Pentru mai multe informații, vizitați catalogul magazinului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult