Meta consideră că viața lui Mark Zuckerberg este una periculoasă și poate dăuna companiei

04.02.2024
Meta consideră că viața lui Mark Zuckerberg este una periculoasă și poate dăuna companiei

În raportul financiar recent publicat de Meta, compania a ridicat semne de întrebare privind pasiunile CEO-ului Mark Zuckerberg, subliniind că aceste activități ar putea reprezenta un potențial pericol pentru viitorul companiei. Într-un domeniu în care deciziile conducătorilor au un impact semnificativ, Meta a adus în discuție un subiect neașteptat, legat direct de stilul de viață al lui Zuckerberg, scrie Bussines Insider.

Se pare că hobby-urile pline de adrenalină ale lui Zuckerberg, inclusiv arta marțială mixtă (MMA) și sporturile extreme, nu sunt doar o preferință personală, ci pot pune în pericol atât pe el, cât și pe investitorii Meta. Raportul anual, depus vineri, a evidențiat că activități precum sporturile de luptă, sporturile extreme și chiar aviația recreațională, de care Zuckerberg se bucură, vin cu riscul unor accidentări grave.

„Dl. Zuckerberg și anumiți alți membri ai conducerii participă la diverse activități cu risc ridicat, cum ar fi sporturile de luptă, sporturile extreme și aviația recreațională, care prezintă riscul de accidentări grave și deces. Dacă dl. Zuckerberg ar deveni indisponibil din orice motiv, ar putea exista un impact negativ material asupra operațiunilor noastre,” a declarat Meta în raportul său anual.

Acțiunile Meta au înregistrat o creștere semnificativă

Pentru Meta, faptul că CEO-ul său participă la activități cu risc ridicat nu este doar o preocupare personală. Raportul a menționat că orice eveniment care l-ar putea afecta pe Zuckerberg ar putea avea un impact serios asupra funcționării companiei.

Pasiunea lui Zuckerberg pentru MMA și sporturile extreme este cunoscută de toți utilizatorii. În noiembrie, el a anunțat public că și-a rupt ligamentul încrucișat anterior (ACL) în timpul antrenamentului de MMA, ceea ce a necesitat o intervenție chirurgicală. De asemenea, recent, acesta a intrat într-un conflict cu Elon Musk de la Tesla. Cei doi miliardari, cunoscuți pentru confruntările lor pe teme precum inteligența artificială, au planificat chiar un meci de MMA pentru a-și rezolva diferențele. Cu toate acestea, lupta a fost anulată, fiecare acuzându-l pe celălalt că s-a retras.

În ciuda pericolelor asociate cu aventurile lui Zuckerberg, acțiunile Meta au înregistrat o creștere semnificativă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult