Acer a lansat monitorul Predator XB321HK, pentru gamerii cu pretenţii

Acer a lansat monitorul Predator XB321HK, pentru gamerii cu pretenţii

Gama de produse Predator de la Acer, dedicate pasionaţilor de gaming pe PC, a primit un nou membru: monitorul XB321HK. Acesta vine cu un design impunător, un panou de dimensiuni generoase, rezoluţie înaltă şi tehnologii special realizate pentru peformanţă ridicată în jocuri video. Noul monitor Predator este un model high-end, care ar trebui să satisfacă nevoile şi celor mai pretenţioşi gameri.

Este vorba despre un monitor cu panou IPS UHD (rezoluţie 3840 x 2160 pixeli) cu diagonală de 32”, compatibil cu tehnologia G-Sync de la NVIDIA. Timpul de răspuns este de numai 4 milisecunde, iar culorile afişate sunt compatibile 100% cu standardul sRGB. Desigur, nu există foarte multe PC-uri pe piaţă care să poată beneficia de toate avantajele noului Predator XB321HK, însă acest monitor ar trebui să ofere performanţă de top pentru mulţi ani de acum înainte.

La capitolul conectică, Acer a integrat o mufă DisplayPord 1.2, un HDMI şi patru port-uri USB 3.0. Sistemul audio stereo integrat vine cu difuzoare de 2 W compatibile cu standardul DTS, iar piciorul de susţinere poate fi ajustat în înăţlime şi poate fi înclinat 30 de grade.

Desigur, preţul este pe măsura specificaţiilor. Acer Predator XB321HK este disponibil acum în Statele Unite ale Americii la preţul de 1300 de dolari (fără taxe) şi va fi disponibil pe alte pieţe în viitorul apropiat. Ne aşteptăm la un preţ de aproximativ 1500 de euro în Europa.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult