Acer oferă un monitor 4K de 32” cu design zero-frame

27.05.2016
Acer oferă un monitor 4K de 32” cu design zero-frame

Acer extinde gama de monitoare 4K cu un model adresat profesioniştilor în editare foto-video.

Punând accentul şi pe latura estetică, Acer BM320 încadrează ecranul de 32” cu o ramă foarte îngustă, vizibilă doar la partea de jos pentru obţinerea unui efect de simetrie cu suportul ergonomic ajustabil pe înălţime şi înclinaţie. Designul ZeroFrame vine în ajutorul profesioniştilor şi entuziaşti care folosesc configuraţii cu două sau mai multe monitoare, reducând distanţa între ecranele adiacente pentru o experienţă vizuală unitară.

Acer BM320

Aşteptat peste doar câteva zile la Computex, monitorul Acer BM320 oferă acoperire de 100% a paletei Adobe RGB şi include un procesor de imagine cu precizie de 10 biţi pentru fiecare canal de culoare, permiţând diferenţierea a peste 1 miliard de nuanţe.

Momentan, nu sunt disponibile informaţii privind disponibilitatea noului monitor în magazine, sau preţul la vânzare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult