AOC anunţă monitoarele PDS241 şi PDS271, dezvoltate în parteneriat cu Studio F.A. Porsche

25.04.2017
AOC anunţă monitoarele PDS241 şi PDS271, dezvoltate în parteneriat cu Studio F.A. Porsche

AOC a anunţat lansarea a două noi modele de monitoare pentru PC-uri, dezvoltate în parteneriat cu Studio F.A. Porsche. Marea atracţie a acestor display-uri este designul inovator, diferenţele între AOC PDS241 şi PDS271 fiind doar dimensiunile. Ambele modele oferă aceleaşi specificaţii în rest şi sunt dedicate celor pentru care designul este mai important decât performanţa propriu-zisă. Având în vedere specificaţiile tehnice, acestea nu sunt realizate pentru gamerii cu pretenţii.

AOC PDS241 şi PDS271 sunt display-uri Full HD cu diagonale de 24, respectiv 27”. Acestea includ panouri AH-IPS la 60 Hz cu unghiuri de vizibilitate de 178 de grade, care oferă culori naturale (100% din spectrul RGB şi 90% din NTSC). Compania a integrat şi tehnologii precum AOC Low Blue Light şi Flicker-Free pentru confort sporit în utilizare chiar şi noaptea sau sesiuni de utilizare mai lungi.

Designul este însă cel mai interesant aspect al acestor monitoare, acestea fiind construite în jurul unui picior metalic asimetric. Monitoarele au o grosime de 5,2 mm şi nu au margini negre în jurul ecranului pe trei dintre cele patru laturi. Întrucât aspectul fizic este foarte important, AOC facilitează conectarea sursei de energie şi a sursei semnalului printr-un singur cablu, asuns în piciorul monitorului, care duce către o cutie unde pot fi conectate.

Cele două monitoare vor fi disponibile din luna iunie a anului curent în oferta magazinelor din România la preţuri nu foarte exagerate. Modelul PDS241 va porni de la 979 de lei, în timp ce modelul mai mare, PDS271 va costa 1.339 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult