AOC i2367fh – monitorul cu ramă invizibilă

21.11.2012
AOC i2367fh - monitorul cu ramă invizibilă

Cei de la AOC au urmat exemplul producătorilor de televizoare LCD, creând un monitor pentru PC cu diagonală 23 inc ce se face remarcat prin folosirea unei rame extrem de îngustă, cu lăţime de numai 2 mm.

AOC i2367fh

Alături de designul exterior, monitorul AOC i2367fh promite să impresioneze şi prin calitatea imaginilor afişate la rezoluţie Full HD, iluminate cu sursă de lumină LED şi redate folosind o matrice cu tehnologie IPS pentru care este specificat un timp de răspuns 5 ms şi rată de contrast dinamic 50.000.000:1.

La baza ecranului sunt instalate două difuzoare stereo, iar în spate găsim conectori VGA şi HDMI. Interacţiunea cu sistemul de meniuri se face cu ajutorul unui set de butoane touch, poziţionate pe latura dreaptă a ecranului. Piciorul de susţinere este metalic şi permite ajustarea pe înălţime şi înclinaţie. Dată fiind construcţia extrem de suplă, monitorul este alimentat de un adaptor AC extern.

AOC i2367fh

AOC i2367fh este aşteptat în curând pe rafturile magazinelor, la un preţ apropriat sumei de 200 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult