AOC lansează două noi monitoare QHD pentru gaming, capabile să ofere un bun compromis între viteză şi calitatea imaginii

17.01.2020
AOC lansează două noi monitoare QHD pentru gaming, capabile să ofere un bun compromis între viteză şi calitatea imaginii

AOC Q27G2U şi varianta curbată CQ27G2U fac parte din seria G2 de monitoare AOC adresate pasionaţilor de jocuri şi suportă rezoluţia QHD (2560×1440 pixeli).

Ambele monitoare dispun de panouri VA cu rată de refresh de 144hz şi timp de răspuns MPRT de 1ms. În plus, suportul AMD FreeSync garantează imagini fără sacadări sau efect de rupere şi pe configuraţiile de PC-uri care nu pot susţine un framerate  foarte ridicat în jocurile preferate.

Adresând problema unghiurilor de vizibilitate restrictive şi calitatea inconsistentă a imaginii specifică ecranelor cu tehnologie TN, noile monitoare AOC promit contrast nativ de 3000:1 (de trei ori mai mare decât cel al panourilor TN sau IPS) şi acoperire de 120% a spectrului de culoare sRGB, respectiv 90% din spectrul AdobeRGB.

Lista dotărilor cuprinde şi un hub USB 3.0 cu patru porturi (unul suportă şi încărcare rapidă), permiţând utilizatorilor să-şi conecteze tastatura, mouse-ul, camera web sau orice alt device USB, direct pe masa de birou.

Monitorul AOC Q27G2U (plat) este disponibil chiar din această la un preţ recomandat de 1569 Lei. AOC CQ27G2U (ecran curbat – 1500R) va fi disponibil din luna februarie la un preţ recomandat de 1619 Lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult