AOC lansează I1601FWUX, un nou monitor portabil pentru cei care lucrează „în deplasare”

15.05.2018
AOC lansează I1601FWUX, un nou monitor portabil pentru cei care lucrează „în deplasare”

Monitoarele portabile cu USB Type-C există de câţiva ani deja, însă nu există o ofertă foarte cuprinzătoare din partea producătorilor. Probabil că şi cererea scăzută este un factor în această situaţie, însă acest lucru nu împiedică companiile să aducă noi modele pe piaţă. AOC a anunţat noul model I1601FWUX, un model Full HD, care poate fi luat la purtător şi folosit oriunde, utilizatorii putând să îşi creeze un mic birou de productivitate oriunde.

I1601FWUX de la AOC are un nume destul de neatrăgător, însă acesta vine cu un design interesant şi cu un suport foarte bine gândit. Monitorul poate fi orientat atât în modul landscape, cât şi în modul portrait folosind acest suport, lucru care va fi cu siguranţă apreciat de către cei care au un anume flux de lucru la birou, pe care ar putea dori să îl reproducă şi atunci când sunt departe de biroul personal.

Monitorul AOC are o diagonală de 15,6”, similară cu cea a unui laptop obişnuit pentru productivitate, deci practic poţi dubla spaţiul de lucru pe un astfel de computer. Conectarea se face evident prin mufa USB Type-C, însă aceasta este folosită şi pentru alimentare, deci nu este necesară conectarea monitorului la priză. Design-ul subţire cu grosime de numai 8,5mm asigură posibilitatea dea a căra monitorul alături de laptop într-o geantă obişnuită.

La nivel de performanţă, avem de a face cu un monitor cu rezoluţie Full HD bazat pe un panou IPS cu unghiuri de vizualizare de 160 de grade pe verticală şi orizontală şi luminozitate de 220 cm/m2. Aceste valori sunt în ton cu ceea ce găsim şi pe multe laptop-uri multimedia, deci diferenţele între acestea ar trebui să fie minime.

AOC I1501FWUX va fi disponibil în România începând cu luna iunie 2018, la un preţ de 1.049 lei.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult