AOC myUltraSpeed şi myConnect – două monitoare noi, total diferite

21.08.2013
AOC myUltraSpeed şi myConnect - două monitoare noi, total diferite

Nu, cei de la AOC nu au renunţat la denumirile complicate cu litere şi cifre, însă au venit cu unele complementare. Aşa se face că modelul G2460Pqu se numeşte şi myUltraSpeed, iar modelul E1659Fwu a primit numele de alint myConnect. Dacă cea de-a doua denumire este ceva mai generică, prima ar trebui să ne ducă cu gândul la un monitor pentru jocuri. AOC myUltraSpeed are o diagonală de 24” şi un panou TN full HD, capabil să funcţioneze cu frecvenţa de 144 Hz.

AOC myUltraSpeed - un monitor pentru jocuri

Producătorul specifică un timp de răspuns de 1 ms, monitorul putând fi folosit pentru jocuri redate 3D stereoscopic. Pe panoul din spate se găsesc toate intrările video populare la ora actuală: VGA, DVI DL, HDMI şi DisplayPort. O facilitate interesantă este prezenţa unui hub USB cu patru porturi, unul din ele fiind activ pentru încărcarea unui gadget. Carcasa neagră are un design simplu şi curat, iar piciorul pare să permită ajutarea pe înălţime. Monitorul AOC myUltraSpeed G2460Pqu va intra pe piaţă la preţul de 1.600 lei.

AOC myConnect - monitor complementar pentru laptop

Cel de-al doilea monitor prezentat de AOC are un alt public ţintă. myConnect se adresează celor care doresc un monitor în plus pentru laptopul lor, ce se poate conecta rapid, fără multe cabluri. Aşa se face că acest model de 15,6” necesită o singură conexiune USB 3.0, atât pentru alimentare, cât şi pentru imagine. Cu o rezoluţie de 1366×768 pixeli şi o grosime a carcasei de 23 mm, el poate reprezenta o soluţie foarte bună pentru un desktop extins. Standul pliabil permite amplasarea lui atât în modul landscape, cât şi în modul portret. Cât consumă un astfel de monitor? Numai 7 W, conform specificaţiilor producătorului. AOC myConnect va costa 600 lei şi va fi oferit cu o husă de protecţie.

AOC myConnect - felul în care poate fi amplasat

Urmărește Go4IT.ro pe Google News