AOC prezintă noi modele de monitoare performante

01.03.2016
AOC prezintă noi modele de monitoare performante

AOC a venit la ediţia CeBIT de anul acesta cu o nouă ofertă de monitoare pentru gameri, cât şi modele performante adresate profesioniştilor în editare foto/video.

AOC C3583FQ

Cu o curbură de 2000 de mm, AOC C3583FQ este mai curbat decât oricare alt monitor din categoria sa, promiţând să ofere utilizatorilor o experienţă captivantă atât pentru jocuri, cât şi la vizionarea de filme. Monitorul suportă o rată de refresh la 160 Hz, tehnologia Adaptive-Sync (compatibilă FreeSync), cu o rată de refresh de la 45 până la 160 Hz. Opţiunile pentru conectivitate includ două intrări HDMI (MHL) şi intrări de tip DisplayPort.

AOC U3277PQU

Monitorul AOC U3277PQU suportă rezoluţia 4K UHD ( 3840 x 2160 pixeli), de patru ori mai mare decât a unui panou standard Full HD, permiţând redarea de imagini, texte, clipuri, jocuri la un nivel superior de claritate.

Caracteristicile precum Picture-in-Picture (PIP) şi Picture-by-Picture (PBP) permit utilizatorilor să vadă imagini din două surse diferite în acelaşi timp. Ecranul atrage prin nivelul ridicat al luminozităţii, unghiurile largi de vizibilitate şi acoperirea de 100% a spectrului SRGB, redat folosind o paletă de un miliard de culori.

AOC Q2577PWQ

Cu rezoluţie QHD de 2560 x 1440 pixeli şi ecran de 25″, modelul AOC Q2577PWQ este adresat profesioniştilor care doresc să lucreze cu imagini extrem de clar conturate. Timpul de răspuns de 5 ms este complementat cu tehnologia integrată Flicker-FREE, care reduce solicitarea ochilor pe parcursul perioadelor lungi de lucru.

AOC I2481FXH

Oferit cu un stativ asimetric din metal şi ecranul încadrat de o ramă aproape invizibilă, monitorul  AOC I2481FXH de 23.8″ (60.5 cm) atrage prin imagini strălucitoare şi unghiuri de vizualizare ample. Monitorul foloseşe  un panou IPS cu rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 pixeli şi include caracteristici precum tehnologia Flicker-FREE, cu rolul de a reduce oboseala ochilor la utilizare îndelungată. Opţiunile pentru conectivitate includ doi conectori HDMI şi port VGA.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult