ASUS Republic of Gamers (ROG) lansează Swift PG65UQ, unul dintre cele mai mari monitoare de gaming de pe piaţă

11.11.2019
ASUS Republic of Gamers (ROG) lansează Swift PG65UQ, unul dintre cele mai mari monitoare de gaming de pe piaţă

ASUS ROG a anunţat disponibilitatea monitorului Swift PG65UQ, cu o diagonală de 65” şi toate atuurile unui monitor convenţional pentru gaming. Parte din oferta Big Format Gaming Display (BFGD), ROG Swift PG65UQ pune rezoluţia 4K (3840 x 2160) pe o diagonală de afişare cu adevărat potrivită unui număr atât de mare de pixeli, ecranul supra-tactabil la 144 Hz oferind acoperire de 95% a spectrului de culoare profesional DCI-P3, precum şi cu certificare DisplayHDR 1000 şi Ultra HD Premium.

Esenţial pentru un ecran atât de mare, ROG Swift PG65UQ vine cu tehnologia NVIDIA G-SYNC, asigurând o experienţă de gaming perfect cursivă împreună cu acceleratoare grafice NVIDIA, fără constrângerea unui framerate constant în jocurile preferate.

Pe lista dotărilor mai intră şi tehnologia de diminuare locală a luminii (FALD), care controlează în mod dinamic iluminarea LED pe 384 de zone, asigurând redarea cât mai fidelă a scenelor întunecoase, fără a compromite vizibilitatea porţiunilor bine iluminate din imagine. Monitorul ROG Swift PG65UQ oferă luminozitate maximă de 1000 de suficient pentru a oferi cea mai bună experienţă HDR în gaming.

Pentru reprezentarea cât mai fidelă a nuanţelor de culoare, monitorul ROG Swift PG65UQ dispune de tehnologie quantum-dot, o tehnologie care permite lărgirea substanţială a paletei de culori acoperită folosind sursele de iluminare LED, necesare monitoarelor echipate cu tehnologie LCD.

Asus ROG Swift PG65UQ complementează ecranul de calitate premium cu difuzoare stereo integrate (putere 15W) şi tehnologia exclusivă ASUS SonicMaster.

Monitorul vine la pachet şi cu o telecomandă care permite controlul complet asupra meniului de pe ecran, pentru ajustări rapide şi selectarea surselor de intrare.

Asus ROG Swift PG65UQ Big Format Gaming Display (BFGD) va fi disponibil în România în decembrie 2019, la un preţ rămas deocamdată neprecizat.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult