BenQ lansează monitorul “slim-bezel” EW2750ZL, cu ecran de 27˝

29.01.2016
BenQ lansează monitorul “slim-bezel” EW2750ZL, cu ecran de 27˝

BenQ EW2750ZL este un monitor cu preţ accesibil, recomandat prin designul suplu si buna calitate a imagini, redată cu ajutorul unui panel AMVA.

Monitoarele din seria EW50 oferă contrast nativ de 3000:1 şi unghiuri de vizibilitate cu deschiderea de până la 178°/178°. Ecranul cu diagonală 27˝ şi rezoluţie Full HD foloseşte tehnologie AMVA+(E2E), caracterizată printr-o paletă de culori plăcută privirii, negru profund şi contrast peste medie. În plus, sursa de lumină LED cu tehnologie Flicker-Free garantează o experienţă la vizionare fără dureri de cap şi reduce oboseala ochilor.

BenQ EW2750ZL

Urmând acelaşi principiu a fost creat şi modul Low Blue Light, o tehnologie proprietară BenQ, implementată cu scopul de a proteja ochii de expunerea la lumina albastră. Pe monitorul EW2750ZL se pot alege din cele patru moduri Low Blue Light presetate folosind tasta OSD: Multimedia – reducere de 30%, Web-surfing – reducere de 50%, Office – reducere de 60%, Reading – reducere de 70%.

Nu chiar la nivelul unui monitor TN pentru gaming competitiv, BenQ EW2750ZL oferă totuşi un timp de răspuns rezonabil, de 4ms GtG.

Designul său cu ramă tip „slim bezel” se potriveşte în orice spaţiu modern, fiind totodată un monitor cu o greutate de aproape şase kilograme.

BenQ EW2750ZL

Opţiunile pentru conectare includ MHL, D-Sub şi HDMI 1.4. Monitorul integrează şi două difuzoare cu o putere totală de 4W, reducând nevoia pentru achiziţionarea unui sistem audio dedicat.

Monitorul BenQ EW2750ZL este disponibil şi în oferta magazinelor din România la un preţ recomandat de 1109 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult