Dell prezintă un nou monitor gigant, cu ecran curbat de 38”

15.06.2017
Dell prezintă un nou monitor gigant, cu ecran curbat de 38”

La fel ca în cazul dispozitivelor smartphone, moda ecranelor mari nu pare să se lovească de o limită superioară, dincolo de care publicul ţintă să refuze pur şi simplu să mai cumpere. Luăm exemplul monitorului Dell UltraSharp U3818DW, care la o diagonală de 96,5 cm poate umple cu uşurinţă întreaga masă de birou.

Menit să învăluie câmpul vizual cu o imagine panoramică de înaltă definiţie, noul produs Dell bifează cam toate dotările aşteptate de la un monitor de asemenea calibru: panou LCD de calitate premium, design elegant şi cu ramă îngustă, difuzoare încorporate de bună calitate şi hub USB la care să putem conecta inclusiv dispozitive USB-C, cum ar fi telefonul mobil sau laptopuri, cele din urmă primind o putere de până la 100W pentru încărcarea rapidă a acumulatorului.

Cei care vor să experimenteze beneficiile unui monitor cu ecran curbat de 38”, suportând rezoluţia 3440×1440 pixeli, vor scoate din buzunar suma de 1499 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult