LG DX2500 – monitor 3D, fără ochelari

01.12.2011
LG DX2500 – monitor 3D, fără ochelari

LG DX2500 este un monitor Full HD cu diagonala de 25 inch, capabil să afişeze imagini 3D folosind un procedeu numit parallax barrier, prin care este posibilă vizionarea de imagini stereoscopice fără a avea nevoie de ochelari ajutători.

LG DX2500

Monitorul permite ajustarea ecranului pe înălţime şi înclinaţie, iar mulţumită webcam-ului integrat, folosit pentru stabilirea poziţiei utilizatorului, ne putem bucura de funcţionalitatea 3D fără a fi nevoiţi să stăm nemişcaţi în faţa ecranului. Practic, monitorul este capabil să ajusteze în mod automat parametrii de afişarea a imaginilor stereoscopice în funcţie de poziţia utilizatorului, asigurând astfel condiţii optime de vizionare indiferent de mişcările pe care le facem.

LG DX2500 se laudă cu un nivel de contrast superior şi o mai bună reproducere a nuanţelor de culoare decât este posibil cu alte tehnologii 3D concurente.

Noul monitor va ajunge în cele din urmă şi în Europa, însă momentan doar coreenii se pot bucura de o experienţă 3D fără ochelari pe PC, plătind echivalentul unei sume de aproximativ 1137 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News