Philips anunţă noi monitoare cu performanţe de top, oferind imagine UltraWide şi hub USB-C integrat

08.06.2018
Philips anunţă noi monitoare cu performanţe de top, oferind imagine UltraWide şi hub USB-C integrat

Philips anunţă lansarea a două noi monitoare prevăzute cu hub USB-C, un model Wide QHD curbat de 34” şi un monitor Philips QHD de 27”.

Philips 349P7FUBEB face parte din gama Philips Brilliance P Line şi deţine un ecran curbat de 34” UltraWide, conceput pentru aplicaţii WQHD (3440 x 1440). Acesta foloseşte un panou MVA de tip curbat şi oferă utilizatorului un efect subtil de imersiune, sesizabil mai ales la vizionarea de filme sau jocuri PC.

Prevăzut cu Hub USB-C, noul Philips 272B7QUPBEB promite să îmbunătăţească zona de lucru şi să sporească productivitatea, asistând conectarea rapidă a diverselor periferice şi dispozitive de stocere.

În plus, modelele 349P7FUBEB şi 272B7QUPBEB dispun de SmartErgo Base, un stand reglabil care permite ajustarea pe înălţime şi rotirea ecranului, înclinare şi pivotare pentru obţinerea unei poziţii de vizionare cât mai confortabilă. La acestea se adaugă şi tehnologiea Ultra Narrow Border o dotare care evită elementele ce ar putea distrage atenţia şi maximizează suprafaţa de vizionare în configuraţii multi-monitor.

Monitoarele Philips Brilliance 349P7PUBEB vor fi disponibile începând cu luna august 2018, la un preţ recomandat de 3909 lei. Tot atunci va fi disponibil şi modelul Philips 272B7QUPBEB, la un preţ de 2069 lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult